Home > Waarom is het Microstation V8i genoemd

Waarom is het Microstation V8i genoemd

Vandaag, zoals we hadden aangekondigd, Bentley lanceerde haar versie 8i voor zijn gehele productportfolio, met een première webpagina daartoe met video’s en meningen van de verschillende gebruikers. Hoewel een aantal van de links in persberichten die zijn verzonden hebben een verkeerde ftp-adres.

Ik herinner me de AutoCAD 2001 versie werd 2000i genoemd, kan ik me niet herinneren waarom, ik denk omdat het “gelijk” aan 2000-versie; Microstation V7 j werd genoemd clip_image002als deze wanneer ze geïmplementeerd de ontwikkeling in Java … taal die werd achtergelaten in V8 toen ze begonnen te gebruiken. NET dus binnen een jaar zal iedereen over praten V8i, het is de realiteit. Voordat u probeert, zal ik “rook” in de betekenis van i, op basis van de reclame die ons vandaag na de virtuele conferentie hebben gestuurd, erg mooi, maar voor de “Nola” (spaans) aansluiting van deze plaatsen werd te traag.

Integratie lijkt het woord dat beter definieert huisstijl die deze versie leidt, hoewel verwacht tijdje geleden, het is begrepen door een herontwerp dat ze gemaakt van alle inheemse en verworven toepassingen onder een enkele architectuur. Hoewel ik had verwacht van een “Intelligent“-Concept, alsof een aantal van hun documenten suggereert, ik geloof niet dat ze zijn geïmplementeerd op alle niveaus, als het lijkt te gebeuren met AutoDesk in een goede Txus ‘weerspiegeling van transitie del CAD een BIM.

Maar ik moet worden aangetoond, een lancering met zoveel mysterie moet gebaseerd zijn op een hoge verwachting, dat is waarom ze hebben vrijgegeven een beperkte exemplaren wachten clip_image004om adviezen te vinden, als ik geluk ik zal ontvangen een, als er geen … Ik wacht om te worden verteld.

Modulair ontwerp op basis van Intuïtie:

Het ontwerp en visualisatie worden steeds vaker gereduceerd tot een enkele actie, dit veronderstelt dat bijna real-time rendering wordt toegepast vanaf de eerste sporen van een kronkelende gebouw met generatieve Components, naar zijn eigenlijke bouw aan clip_image004[1]controle toezicht en mechanisch ontwerp.

Wisselwerking, Dynamische weergaven:

De “display Sets” wordt verlengd, zodat de 2D ophoudt te bestaan ​​althans bestaat naast de 3D …?

Het is niet duidelijk lijkt zoeken ze manieren om de 2D verdwijnen.

clip_image004[2]Wezenlijk Geocordination:

Het is duidelijk dat nu, alle Bentley gereedschappen ondersteuning en kan worden weergegeven op een enkel referentiesysteem on the fly, ongeacht van welke externe applicatie te komen … het is duidelijk dat onder OGC standaarden?

clip_image005Ongelooflijk Prestatie:

Klinkt als een groene Hulk, maar gebruikers hebben zo gezegd, “we hebben een 20 mb bestand benaderd en behandeld het 55 keer sneller.” We zullen moeten zien of dit buiten de data beheer via LAN en WAN, waar ze een sterke inspanning van SharePoint en Project Wise hebben gekregen.

clip_image004[3]Interoperabiliteit:

Hoewel we dit toejuichen, is niet nieuw plaats schuld omdat we niet alleen begrepen interoperabiliteit door lezen buurt formaten, maar omdat het standaarden ondersteunen. Dus nu zijn ze verzekeren klaar zijn: LandXML, OGC, ISO 15925, WML, IFC … of in ieder geval lijkt te zeggen een uitgebreide white papervan 21 pagina’s.

Op welke manier willen we te weten dat er is Innovatie dat blijft zijn V8 die voldoen aan de normen en deelt ze met de concurrentie is om het geld dat een gewoon “import / export” kost redden. Het lijkt ook een heel goed idee, na bijna drie jaar van overnames, software niet herstellen, maar opnieuw – te ontwikkelen onder een zelfde architectuur.

Het blijft nu te bezien hoe ze te verdedigen en de markt hun ‘ik’.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.