Home > egeomate, ce însoțește părul meu gri

egeomate, ce însoțește părul meu gri

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

Am trăit într-un alt timp, atunci când am fost un copil, hobby-urile mele după ce 17 au fost de a juca un joc de fotbal cu vecinii, până când mingea sa dus la gard de cârtire vecine sau pur și simplu până când nu putem vedea prin întuneric, apoi a venit de energie electrică, motiv suficient pentru a merge sa ma uit la TV la domiciliu singurul vecin care a avut acest privilegiu.

Am văzut serie care abia acum trece la Boomerang, Tom și Jerry, Heidi, Smurfs, altele care am ocazional văd la TCM ca o echipă, Incredible Hulk … Fu *, nu este mai bine să urmeze pentru că cineva ma ca poate lua un mestizo (*) Sau pot zgâria o jumătate de lacrimă pentru unii.

Acum, copiii mei trăiesc într-o nouă eră, ei nu pot merge afara, deoarece nu este sigur, astfel încât ar trebui să fie vizitat de prietenii lor. Ei prefera o pedeapsă dureroasă decât o săptămână fără să ma uit la TV și în timp ce absorbit în lumea lor, eu în a mea, trebuie să găsim un consens pentru a partaja hobby-uri și să se întoarcă din când în când fără fir, opriți mobil, întins pe iarbă și să le arunce peste te.

Unul de 10 de ani, Extrem de creativ, artist, în clasa a patra, ajuns în lumea de a construi benzi desenate cu propriile lor caractere ca o zi spera sa de piață, în scopul de a devenit celebru … simplu si complex … așa cum este PHP.

clip_image001

În mesaj se spune: viața poate fi pur și simplu, Spiderman mi-a spus asta.

Copilul de 6 ani, Petrece mult timp în oglindă, un obicei care mă îngrijorează deja. Tender, expresiv, se deplasează dinții, dar întotdeauna … tehnologice, deși ea preferă a face cu Motorola mea, ea si-a petrecut memorie a lua videoclipuri pe care într-o zi mă voi bucura de vizualizare.

clip_image002

În mesaj se spune: Viața nu have sens, în cazul în care se execută masa mea de ovăz.

Și, deși eu insist asupra menținerii unor obiceiuri care par depășite, cum ar fi mersul in parc, fugi de la Mall cât posibil, să ia o plimbare interioare, nu a fost posibil pentru a le desprinde de tendința actuală, în care jumătate din sunetul lor cuvinte ca Silicon. Parțial pentru mine absorbit în el, în parte pentru că vine în venele lor, aici sunt câteva cuvinte de la ei.

Fraze

  • Tati, de ce nu te duci mereu cu care Asus în mână …? Apropo, poți să-l împrumute pentru a-mi acum că nu există nici un fir?
  • Da, știu, ai de gând să verificați e-mail
  • Mai am sta de vorbă? Ma de viață
  • Pot pune la lista de dorinte un Wii?
  • Cât de mult vom câștiga azi?
  • Să caute școala mea în Google Earth… Acum numai singur
  • Poți să încărcați remiză acest Megaman în ta blog?
  • Trimite-mi de Bluetooth
  • Ai suficient pentru cumpararea mine acest lucru cu Paypal?
  • Pot să-mi adăuga la dvs. Hi5!?
  • Când o să mă ajute să treacă la WordPress?
  • Eu cred fără fir este în jos, L-ai plăti?

Cel mai bun

clip_image003

Aceasta este o colecție de amintiri pe care le am în biroul meu, fiul meu mi-a dat o I-câine, ea o dalmată cauciuc și a făcut un papion dintr-o pungă de plastic. El mi-o imagine de Megaman X face cu legenda “versiunea demo pentru tata,” ea o stea albastră sclipici care spune “tati te iubesc”

Pe fondul unui mix de tehnologii cu jocuri vechi, am găsit un loc bun pe care eu cred că nu voi uita niciodata … si nici nu ma, mai ales din cauza responsabilitatea mea să călătorească mult, devine complicat. Ei au învățat despre reguli, într-o zi va fi probabil un publicist mare, ea arhitect … sunt expresii din acest moment i se va dori, de asemenea, să ne amintim:

 • Astăzi nu este Ziua Internet
 • Poți să-mi las 5 minute și apoi pune in vanzare la mine mâine?
 • Mama mea nu mă va lăsa
 • Te iubesc tati!

NOTE Traducere:

(*) guachupíno “metiși” este o persoană de sânge amestecat, în mod special: o persoană de origine indiană mixte europene și americane. În acest caz, “guachupin ‘este o modalitate disparaging a fi făcute la o persoană mixtă. Este folosit în Spania.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.