Home > Πώς να ξέρει πόσοι άνθρωποι βρίσκονται σε μια πορεία;

Πώς να ξέρει πόσοι άνθρωποι βρίσκονται σε μια πορεία;

Πώς να γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε μια πορεία

… Είχαμε 50.000 άνθρωποι εκεί

… Ποτέ δεν είδα τόσους πολλούς ανθρώπους

… Είμαστε 300.000

Καλά, καλά, ας πάρουμε κάποια βασικά μαθήματα σε αυτό, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της κοινής λογικής και έτσι έχουμε τη διασκέδαση, ενώ περνώντας την πολιτική κρίση. Αυτό είναι ένα παράδειγμα όπου η κεντρική πλατεία ήταν γεμάτη, προσπάθησα να βρω μια καλύτερη εικόνα, αλλά εγώ δεν θα μπορούσαν να δείχνω αυτό:

clip image00155 How to know how many people are on a march?

1. Πώς να γνωρίζουν την περιοχή

Ο απλούστερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε Google Earth με αυτό το γαμημένο το εργαλείο μέτρησης, που γι ‘αυτές εκτίμηση σκοπούς είναι έγκυρο. Ολόκληρη η πλατεία έχει 103 μέτρα x 60 μέτρα, δίνοντας μας μια περιοχή περίπου 6.180 τετραγωνικών μέτρων.

clip image00232 How to know how many people are on a march?

Αυτή είναι η συνολική έκταση της πλατείας, συμπεριλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών, όπως το πράσινο περιοχές που σέβονται τους ανθρώπους και μνημεία. Αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτό αντισταθμίζει τις γύρω περιοχές.

2. Πώς να γνωρίζουν τον αριθμό των ατόμων

Το ιδανικό έχει μια αεροφωτογραφία, όπου μπορείτε να δείτε τις καλυπτόμενες περιοχές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη και αν υποτεθεί ότι το σύνολο της πλατείας θα είναι πλήρης, η οποία δεν είναι αλήθεια? Θα ήταν διαίρεση του συνολικού περιοχή μεταξύ της κατεχόμενης από ένα άτομο σε ένα συγκέντρωσης.

Θα χειριστεί αυτή την περίπτωση 0,36 τετραγωνικά μέτρα ανά άτομο, αμφισβητήσιμες, σύμφωνα με την ευφορία, ο τόνος των εντερικών αερίων ή banner μέγεθος του χώρου που απαιτούν, αλλά είναι ένα παράδειγμα για αυτή την άσκηση.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα είναι:

6.180 m2 / 0,36 m2 = 17.166 άτομα. (Εάν ολόκληρη η πλατεία θα είναι πλήρης)

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν υπήρχαν 50.000, σχεδόν 3 φορές αυτό που θα πρέπει να ολοκληρώσει το τετράγωνο

Από την άλλη πλευρά, η πορεία πραγματοποιήθηκε από το Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο, θεωρώντας αυτή την πρόσβαση προς Φυσικών Πόρων, είναι εντελώς γεμάτο, όπως τα κερμπ, υδρορροές χωρίς καπάκι ή κρατήρες ο δήμαρχος δεν έχει καλυφθεί. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό ως σημείο αναφοράς για να συγκρίνουν, γιατί αυτή τη στιγμή αυτό συμβαίνει και θα μπορούσε να είναι ότι το μήκος είναι μεγαλύτερο (ή μικρότερο), σύμφωνα με την ιδεολογική άποψη, ότι μόνο το ελικόπτερο που πετά πολύ πάνω από το σπίτι μου μπορεί να το αποδείξει.

clip image00321 How to know how many people are on a march?

Μήκος: 1.000 m Πλάτος: 9,75 μέτρα (γιατί είναι μόνο ένας τρόπος), έτσι ώστε να έχουμε μια έκταση 9.750 τετραγωνικών μέτρων.

9.750 / 0,36 = 27.083 άτομα.

Υπήρχαν εκείνοι που ανέφεραν ότι ήταν 300.000 άτομα, περίπου έντεκα φορές περισσότερο από ό, τι μπορεί να χωρέσει σε αυτόν τον τομέα

3. Πώς να ξέρει ποιος λέει ψέματα

Η Φταίνε οι πολιτικοί και πάλι, τα οποία δίνουν συνήθως οι αριθμοί για τις συγκεντρώσεις τους, που χρησιμεύουν ως ανόητο αναφοράς και δεν είναι ισοδύναμα όταν θυμόμαστε τι σημαίνει να έχουν μια πλήρη γήπεδο. Έτσι, οι πολιτικοί μας μπερδεύουν (για πολλοστή φορά), και οι άνθρωποι θα πάνε με τη ροή σε εκείνο το σημείο αναφοράς.

Ένας άλλος τρόπος για τον υπολογισμό του θα είναι να μετρήσει τα πόδια και διαιρούνται δια του δύο, jeje, αλλά αν δεν θέλετε να περιπλέξει τη χρήση του Google Earth, διαιρέστε το συνολικό είπε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τις μέσες ηλικίες των παιδιών σας, και ίσως ότι τα δεδομένα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ας δούμε αν αυτή η κρίση τελειώνει και ας εργαστούμε για την ειρήνη.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.