Home > Zullen pc’s sterven voor CAD / GIS-gebruikers?

Zullen pc’s sterven voor CAD / GIS-gebruikers?

Met wat het heeft gekost om het afsluiten van de tekentafel van het kantoor … Doe technische tekening-mannen moeten terugkeren naar die positie?

clip image001254 Will PCs die for CAD/GIS users?De kwestie wordt besproken in algemene termen, en niet zonder reden. Ik weet zeker dat we op het punt om de PC bureaublad te zien als de druk postkantoor, alleen voor speciale zendingen. Deze maand PC Magazinegedumpt de zware tech-gerookt materiaal over het onderwerp, hoewel de belangrijkste lijn richt zich op 45 manieren om tweets in elke nies.

Het is jammer dat het afscheid moment van een ander, in dit geval Carlos Mendoza. Als ik had geweten over dit, zou ik hem een ​​boodschap voor een toast op sommige socket hoek tijdens mijn kans met de tweehonderdste gestuurd ter ere van thema elke Lennon.

Maar in de grafische wereld niet noodzakelijk gebeuren. Te geloven dat de conventionele pc sterft gaat over de scheiding van de productie en consumptie van informatie. Of als vriend gedaald van de Canarische Eilanden zou zeggen, het verhogen van de vlag bij bisschoppen of in het midden van de infanterie.

PC sterft voor de consument informatie’s

Het is nu mogelijk om gegevens van verschillende apparaten, het is een verspilling zelfs doet dat vanuit een onmogelijke – maar rechts – Positie in het kantoor, tot maximaal opknoping van de hangmat met de Wii terwijl de kinderen af ​​te leiden op de tv. Of het nu voor vermaak, voor het helpen van de nanny in haar sociale wetenschappen taak, voor het bekijken van de statistieken van de blog of e-mail, een vinger is voldoende.

En in onze CAD / GIS-omgeving, het verbruik is niet meer dan een Acer Aspire te openen, afdrukken en verzenden naar het vat (Datashow), raadplegen of redlining met behulp van Bentley Map of gvSIG. Op het veld, kan een MobileMapper 6 implementeren CartoPad en daarmee ook het bewerken alvorens terug te keren aan het kabinet. Evenals tv, niemand houdt van een vergunning of speciaal programma, alleen een apparaat om het te bekijken, met de variant van interactie.

Inderdaad. Het consumeren van gegevens niet bezetten een GPU, omdat bijna alle wetenschap van dit werk is in (geproduceerd) gegevens en in het licht interactie met hen. Het maakt niet uit of deze gegevens zijn vormbestanden, topologie binnen een ruimtebasis of denkbeeldige virtuele stallen.

Het maakt niet sterven voor de producenten

Maar een gebruiker die werkt in video-editing, CAD-tekeningen of GIS-programmering kan zeker niet zijn gebruikelijke positie in de voorkant van een monitor, die slechts is geworden vlakker, minder breedte en minder schadelijk voor de ogen te laten vallen. Niet door data, maar voor processen waar het bedrijf is, en dit gaat niet in op comfort.

Het is waarschijnlijk dat grafisch ontwerper voelt zich comfortabel met een potlood in de hand, net als in de vorige dagen over een Wacom scherm. Maar ik betwijfel of we kunnen terugkeren naar een technische tekening man op een tafel, met de inspanning die nam ons mee om hem uit zetten van daar en hem te overtuigen om de parallelle regel-en draaibaar gum gooien kantelen.

Ik geloof dat de interactie en lokale opslagapparaten zal veranderen als de harde schijf en verouderde muis die is een letterlijke 20 jaar dinosaurus met de twee knoppen aan de voorkant, maar nauwelijks veranderd zijn bal tussen de benen van een helder licht dat uit de baarmoederhals stijgt. Die speeltjes die 3D manoeuvres maken kan verdere vooruitgang, evenals flatscreen die real time Photogrammetry kan maken met wat er tot nu toe noemen we 3D-modellen te maken, maar blijft in 2D representaties. En met de journaling, zal het tijd-component toe te voegen om te werken in 4 dimensies, net als in de echte wereld.

clip image002183 Will PCs die for CAD/GIS users?

Maar van het runnen van een gdi export lijn van de Geographics fossiele naar schone routine een Python’s, zal het nodig zijn een bekwaam team om ons zeker van dat we de productie van nieuwe inhoud te voelen. Net zoals TV, verbruik licht zal zijn, zal maar de productie een gebruikelijke techniek blijven. De processen, maar niet de gegevens. Dus een mapping kantoor voor een lange tijd zal blijven om een ​​head-unit die navigeert met licht apparaat, met holografische toetsenbord en een monitor opknoping in zijn netvlies hebben, om processen te begeleiden in zijn drukke dagen en update zijn podcasts de losse degenen.

Maar in de kramen, zal er altijd zijn vijf jongens in een buideldier positie die een PC om lijnen van laserscanning in real-time te maken.

___________________________________________________

En om Carlos te volgen, moeten we verwachten dat hij terug in de foetushouding. ¡Si manches!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.