Home > ZAGG, το καλύτερο συμπλήρωμα για το iPad

ZAGG, το καλύτερο συμπλήρωμα για το iPad

Ένα από τα κύρια προβλήματα της προσαρμογής σε ένα iPad είναι το πληκτρολόγιο. Θα υπάρξουν εκείνοι που έχουν συνηθίσει, αλλά μετά από ένα μήνα ήρθα στο συμπέρασμα ότι αυτοί οι λόγοι δεν μου επιτρέπουν:

  • Από τη μια πλευρά τα δάχτυλά μου είναι πάρα πολύ λίπος και να λειτουργούν τα αποτελέσματα πληκτρολόγιο περίπλοκη. 25 χρόνια μετά εκτιμώ φυσικά πληκτρολογώντας μου ως το καλύτερο δώρο για την αδελφή μου θα μπορούσε να κάνει για μένα, αν και έπρεπε να είναι με ένα θορυβώδες Olivetti, αλλά σε ένα πληκτρολόγιο που δεν υπάρχει και δεν μπορεί να αισθανθεί είναι κάπως περίπλοκη.
  • Ούτε φαίνεται πολύ καλή αποκτήσει θέση, δεδομένου ότι προκαλεί κάποιο πόνο στους καρπούς. Θα κατεβάσετε μια εφαρμογή που κάνει το πληκτρολόγιο σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος? Χωρίζεται σε δύο μέρη, ακόμα και εκ περιτροπής κατά βούληση. Αλλά ούτε, είναι ενδιαφέρουσα, αλλά ανώριμη.
  • Η Apple πουλάει ένα επιπλέον ασύρματο πληκτρολόγιο, αλλά στη συνέχεια 100 δολαρίων συν βάση η οποία κοστίζει περίπου $ 90. Νομίζω ότι το κάνουν αυτό, έτσι ώστε οι άνθρωποι δεν αγοράζουν και να συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τα νύχια. Εκτός από τον πρόσθετο όγκο που πρόκειται να φορτωθούν ότι δεν έχει νόημα, γι ‘αυτό είναι καλύτερα ένα netbook.

Έτσι, χωρίς πολλές επιλογές και τόσο απεγνωσμένα να έχουν το ήμισυ εγκατέλειψε το blog, βρήκα ένα εργαλείο που ονομάζεται θαύμα ZAGG Mate. Διαφήμιση του είναι όπου κι αν πάτε surfing με αυτό το tablet μέσω του AdSense διαφημίσεις. Ας δούμε τι κάνει αυτό το παιχνίδι:

clip image0017 Zagg, the best complement for the Ipad1. Χρησιμεύει ως πρόσχημα. Αν και είναι ένα πληκτρολόγιο, λειτουργεί σαν καπάκι tablet. Καλή προστασία, εξαιρετικά ελαφρύ, με κομψή σχεδίαση από αλουμίνιο και μαύρο καουτσούκ στις εσωτερικές άκρες για τέλεια εφαρμογή.

2. Παίρνει χωρίς καλώδια. Έχει ένα καλώδιο, αλλά για τη φόρτιση μέσω USB σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή το φορτιστή που υποστηρίζει αυτή την υποδοχή. Λειτουργεί μέσω Bluetooth, λίγα μόλις βήματα πρέπει να ακολουθηθούν:

Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Bluetooth με το στυλό μύτη ενός στυλό, στη συνέχεια, στο iPad μεταβείτε στη διεύθυνση:

Ρυθμίσεις / Γενικά / Bluetooth και εκεί επιλέξτε τη συσκευή. Στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό που αναφέρονται και είναι έτοιμο.

Τα πλήκτρα φαίνεται με αποδεκτό μέγεθος για μένα, νομίζω ότι όπως το Acer Aspire One του. Έχω ακόμα να βρείτε μερικά κόλπα όπως η αλλαγή της γλώσσας για να βρείτε το καταραμένο παρένθεση κώδικα, Ctrl + C και Ctrl + V με καμία ιδέα για το πώς να τους τρέξει. Πρέπει να το διαβάσω …

clip image0024 Zagg, the best complement for the IpadΚατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα μεγάλο εργαλείο.ZAGG σταλούν οπουδήποτε στον κόσμο, σε αυτή την περίπτωση για την έλλειψη του επείγοντος που έχω επιλέξει από το Ταχυδρομείο, το οποίο πηγαίνει κάτω από $ 7 και τρεις εβδομάδες αργότερα έχει έρθει σε μια περίπτωση δεν θέλω να το πετάξετε.

Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα πώς να επωφεληθούν από υπολογιστές της Apple μειονεκτήματα. ZAGG πωλεί άλλα gadgets, μεταξύ των οποίων καλύπτει από καλά σχέδια, μεταξύ των οποίων μία που το κάνει να φαίνεται σαν ένα απλό τετράδιο εργασιών για να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να επιστήσει την προσοχή.

Τώρα χρειάζομαι ένα καλό πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG για το WordPress, γιατί μέχρι τώρα BlogPress δεν είναι τόσο καλή όσο μερικοί θα επιθυμία. Λειτουργεί μόνο σε πρόσφατες εκδόσεις, αφήνοντας έξω από MU μάχης, η οποία είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία είναι τοποθετημένη Cartesianos.com.

Δεν είναι κακή απόδοση σε html tags, αλλά σε αυτό το στάδιο είναι απαράδεκτο, το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι ότι οι σελίδες έχουν ένα δυνατότητες του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.