X

Yeni BIM Yayını kullanılabilirliği: Düz Dil BIM

Bentley Enstitüsü Basın, ders kitapları ve mimari, mühendislik, inşaat, operasyonlar, mekansal gelişmeleri BIM’e adanmış profesyonel referans eserlerin ve eğitim topluluklarının geniş dizinin yayıncı, bugün, en yeni başlığın uygun ilan Düz Dil BIMBir baskı yayının hem de ve Kindle ve iOS cihazlar için e-Kitap olarak artık kullanılabilir.

Vinayak Trivedi, başkan yardımcısı, Bentley Enstitüsü, Biz Bentley Enstitüsü Press bu çok beklenen başlık sunmaktan mutluyuz”dedi: Düz Dil BIM Iain Miskimmin, bizim BIM İlerleme Akademisi uzmanlarından biri tarafından. Kütüphanemize bu eklenmesiyle, Bentley Enstitüsü Basın basılı ve dijital formatlarda kullanılabilir altyapı için dünya çapında yayınlar aracılığıyla meslekleri, ilerlemeye devam ediyor. Bu yayınlar teşvik sanayi, araştırmacılar ve öğrenciler arasındaki iletişim ve altyapı sektörlerinde uzmanlık Bentley’in kollektif 30 yılı aşkın üzerine çizin.”

BIM, yönetmek üretmek ve varlık yaşam döngüsü boyunca bilgi (tasarım, inşaat, operasyon ve bakım) altyapı varlıklarının tüketmek yeteneği geliştirir nedeniyle, dünya genelinde hükümetlerin artan sayıda BIM Seviye alenen finanse 2 standartları ve teslim zorunlu olan projeler. Başarıyla bir BIM stratejisinin uygulanması önemli maliyet tasarrufları, geliştirilmiş performans ve daha iyi proje çıktıları ile sonuçlanabilir. Düz Dil BIM Yeni başlayanlar için ve tüm profesyoneller BIM ilerleyen odaklanmış sanayi çabalarının bir parçası olmak için iyice hazırlıklı olmasını sağlamak için BIM stratejilerle deneyimi olanlar için faydalıdır.

 Düz Dil BIM Bentley Enstitüsü’nün BIM İlerleme Akademisi öğrenilen yıllık tecrübesi ve dersleri yoğunlaşır. Bu etkili bir strateji sunmak için gerekli kavram ve yapı taşları düz bir dil anlayışı sunarak BIM metodolojisinin birçok karmaşık yoluyla okuyucuyu yönlendirir. Bu varlığın hakkında veri toplama BIM süreci için hayati olmasının nedeni gösterir ve neden, arttırıcı değiştirilmesi doğrultusunda kapatma ya oldukları gibi varlıklarını bırakarak, etkin karar alma-yükseltme için gerekli güvenilir ve anlaşılabilir ve sarf şekilde teslim güvenilir bilgi vardır vardır.

Düz Dil BIM insanlar, süreç ve teknoloji: aynı zamanda iyi BIM uygulamaları oluşturmada üç unsurları incelemektedir. Bu unsurların kombinasyonu varlığın yaşam döngüsü içinde ve daha iyi sonuçlara ulaşmak çok önemli bir rol oynar açıklar. Kitapta en iyi uygulamaları ve dünya standartlarındaki BIM vizyon sağlamak “BIM Bilgeliğin Sekiz Şartı” inceler.

Yazar Iain Miskimmin yorum, “dijital dünyada Mevcut sanayi düşünce hızla değişen bir hızda hareket eder. Ama BIM İlerleme Akademisi ve biz bu kitapta sizlerle paylaşmak öğrendik dersleri, üst düzey muhakeme ve BIM ayrıntılarını hem kavramak isteyen herhangi bir kişi veya organizasyon için mükemmel bir başlangıç ​​noktasıdır.”

Bentley Enstitüsü Basın portföydeki tüm başlıkları gibi, Düz Dil BIM altyapı meslek hem öğrenciler ve uygulayıcılar uzmanlıklarını artırmak ve iş akışı verimliliğini artırmaya yardımcı olmak için sürekli öğrenmeyi sağlamayı amaçlar.

Pratik BIM uzmanlık Değerli bir miktarı bu ince ve hesaplı yayına doludur. Düz Dil BIM basılı bir kitaba olarak kullanıma sunulmuştur www.bentley.com/booksVe aynı zamanda bir Kitap olarak Amazon ve gelen iTunes.

 Yazar ve Editör Hakkında

Yazar Iain Miskimmin İngiltere’de ilk BIM projeleri sunmak için yardımcı, altyapı ve inşaat sektörlerinde desteğiyle çalışan yirmi yıl daha iyi parçası geçirdi. 2012 yılından bu yana, o Crossrail / Bentley Bilgi Akademisi ve Londra’da BIM Ilerleyişe Akademisi tükendi. Bu pozisyon ona dünyanın en büyük altyapı projeleri hakkında bazı dahil BIM teknolojisi hakkında düşüncelerini ve deneyimlerini yakalamak için dünyanın her yerinden 4000’den fazla sanayi insanlarla etkileşime izin verdi. O UK BIM Görev Grubu ile yakından çalıştı ve İngiltere (IADD4UK) girişimine Altyapı Varlık Veri Sözlüğü açar edildi.

Editör Bill Hoskins 25 yıldır bir pratik mimarı olmuştur. Bu süre zarfında, CAD (2D ve 3D ikisi) ile ilgili oldu. Bu katılım bilgisayar endüstrisinde daha ileri uzmanlık geliştirmeye yöneltti. O Visual Basic ve SQL programlama ve veri tabanları geliştirmeye öğrendim. O Olimpiyat Köyü inşaatı için bütün belgeleri saklanır ve bu yüklemeyi tutulan ekip tarafından kullanılan süreçleri dokümante veritabanı kurulumu kurma 2012 Londra yardım etti. Buna ek olarak, o BS 1192-2007 ile tamamen tutarlı olmasını sağlamak için Londra metrosu için veritabanı kurulumu tasarlanmış danışman oldu.

 Bentley Institute Press Hakkında

Bentley Enstitüsü Basın BIM mimari, mühendislik ve inşaat ilerlemesi (AEC), operasyon, mekansal ve eğitim topluluklar için ders kitapları ve profesyonel referans eserlerin yayında bir bilgi lideridir. Tüm kendi disiplinlerinde uzmanlar tarafından yazılmış – başlıklar büyüyen listesinin bir örnekleme kitaplar, MicroStation’ı kapsayan analiz ve tasarım, inşaat, yol ve siteyi, bitki tasarımı, yapısal analiz ve tasarım, ve su ve atık su analizleri bina içerir. Bentley Institute Press, ziyaret hakkında daha fazla bilgi için www.bentley.com/books.

eg!:
Related Post