Home > Word 2007 una din tei și altele de nisip (*)

Word 2007 una din tei și altele de nisip (*)

TRADUCERE NOTA: Va rugam sa cititi comentariile de la sfârșitul post pentru a clarifica sensul real al unor termeni.

Word 2007 și panglică sale, cum ar fi de AutoCAD lăsat pentru noi unele lucruri de sub control în momentele trebuie să ne grăbim.

Problema

Am fost în căutarea pentru a converti minuscule în majuscule textul, care a fost anterior un clic de meniu. Nici o idee unde este, iar în cazul în care nu a fost suficient de pacient, așa că am început să încerc combinatii de taste, Shift, CTRL, ALT și funcțiile F2, F4, etc.

Am fost în căutarea pentru modul de a converti minuscule în majuscule textul, care a fost anterior un clic de meniu. Nu am cea mai mică idee de unde este, și dacă e acolo nu am atât de suficientă răbdare, așa că am început să încerc combinații de taste “ca schimbare, CTRL, ALT, iar funcțiile F2, F4, etc …

În cele din urmă (foarte tarziu), cineva mi-a suflat comanda a fost Shift + F3.

clip image001202 Word 2007 one of lime and the other of sand (*)

Selectați textul, apoi Shift + F3, iar la primul text este prezentat doar cu primele litere mari:

clip image002137 Word 2007 one of lime and the other of sand (*)

Dacă se aplică din nou Shift + F3 devine tot majuscule:

clip image00399 Word 2007 one of lime and the other of sand (*)

O altă problemă

Fără a realiza care cheie a fost, să devină activat unele personaje paranteze ciudate în imagini, hyperlink-uri, note de subsol, bold … nimic nu a fost la fel, mi-a adus numai amintirea a ceea ce am făcut în ecran albastru de Word Perfect.

clip image00472 Word 2007 one of lime and the other of sand (*)

Acest lucru se întâmplă deoarece codurile de câmp au fost activate. Acesta ar trebui să fie văzut suferința prin care am trecut, pentru că chiar dacă am încercat cu tot ceea ce și-mi egeomate sublim (Idiom spaniolă: “geofumada sublim”, în acest caz înseamnă toate procesele cele mai complicate cineva ar putea imagina) Cunoștințe, a fost imposibil până când m-am uitat pentru o conexiune la Internet.

Pentru a activa sau dezactiva aceasta, utilizați Alt + F9

clip image00542 Word 2007 one of lime and the other of sand (*)

NOTĂ TRADUCERE:

Una din tei și altele de nisip: O traducere textuală a unui foarte popular spaniol spune: “UNAS de cal y otras de arena”, ceea ce înseamnă că atunci când suntem într-o situație nu trece totul lui jus ca speram sa.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.