Home > Wii, cel mai bun din călătoria mea

Wii, cel mai bun din călătoria mea

În călătoria mea recentă mă va însoți pe fiul meu, ci ca prieteni ai ambasadei nu au fost consecvente în timp, ne-am decis că dacă cu acest preț voi găsi un Wii, atunci voi cumpara.

Personal nu sunt adeptul multe jocuri video pentru copii, dar cu creaturi, cum ar fi acestea, care să respecte regula nebun mama lor le-a spus pentru a vedea TV doar trei zile pe săptămână … cred că sunt suficient de responsabile.

Cum să cumpere un Wii

clip image00140 The Wii, the best of my tripÎn aceste latitudini, nu mai puțin de 400 dolari, deși există în jos există speculații, pe eBay este o frustrare care încep de la 75 dolari de bază și final până vine la 400 dolari, plus transport maritim.

Dar în America există și alte modalități de a vinde ceea ce este folosit, așa cum au fost înainte ziarele week-end, care au fost înghesuiți cu lucruri pe care nimeni nu a vrut să dea și cu vânzări garaj.

Una dintre cele mai bune am găsit a fost Craiglist, Un fel de bord care are subdomenii în funcție de oraș și acum a trecut la nivel mondial. Cel mai interesant lucru este că, în Craigslist puteți găsi articole gratuite, așa cum există unele persoane care au lucruri pe care doresc să arunce, dar se pare mai confortabil este departe oferind în loc de plata de la un depozit de deșeuri, în cazul în care doriți să verificați-i uita doar pentru un pian, cei care au fost în casele în anii optzeci, lemn și butoanele de email și veți vedea că ele sunt gratuite, dacă le aduce.

A plecat în casa mea chirie. Ridic-o și ea ta.

Locație: Clear Lake

e NU DORESC sa fiu contactat cu servicii sau alte interese comerciale

Prin urmare, aceasta a fost doar du-te la houston.craiglist.com, a scrie câteva cuvinte cheie și a existat o listă de bug-uri cu parul de culoare porumb vinde jucăriile lor.

clip image00222 The Wii, the best of my trip

În primul apel care a venit, a răspuns un tip care părea a fi gay, eu nu fac discriminări sentimentele lor personale, dar atitudinea lui parea deranjat atunci când a spus:

O să-l ia de către propriul risc, nu puteți intra în casa mea pentru ao testa, și totală este de doar 150 $.

Dupa ce a petrecut câțiva cenți pe vânzări folosite, în cazul în care într-adevăr vă pierde mândria dumneavoastră, puteți găsi multe lucruri, ne-am dus să Wallmart pentru a obține comenzi de la soția mea.

Au fost doi băieți în loc de joaca bucura de Wii, au fost din El Salvador si ne-a dat instrucțiuni că lucrurile pe care le-ar putea cere și a vedea pentru a vă asigura că a lucrat. Apoi ne-au dat nume de cateva magazine care vând jocuri garantate utilizate, iar Tomtom a fost o minune.

Cum de a testa

Noi nu, ca nu au timp și garanția a fost suficient.

202 dolari, inclusiv de bază, un control de la distanță și Nunchuk suplimentar, 4 jocuri și $ 10 reducere pentru a cumpara un alt joc.

A fost necesar să-l pună în bagajul de mână, și scoate în tava de aeroport ca un laptop. Cu ceea ce mi-a costat să-l găzdui toată noaptea.

Cum se instalează

Copiii mei s-au ocupat de conectare, ea a lucrat în întregime și atunci când nu știam ce să fac, am mers la manualul de utilizare de pe internet.

A fost necesar să apăsați butonul de sincronizare de pe telecomandă atât consola și să fie la o distanță de un metru pentru a vedea cursorul … aceasta a fost în manual.

LISTO, Los chicos están Felices, Les Deje de Taerea que Deben leerse todo el manual y explicármelo por La Noche Pues fân muchas recomendaciones de Salud y Cuidados necesarios. De Paso Les pedichiura que mi investigaran Como llegó Hasta Alli SEC Evolución y porque se lamă Wii.

Gata, copiii sunt fericiți, le-am lăsat sarcina pe care ei ar trebui să citească întregul manual și să-mi explice pe timp de noapte, deoarece există multe recomandări de sănătate și asistență necesară. Prin modul în care le-am cerut să investigheze cum a ajuns acolo schimbările și de ce se numeste Wii.

clip image00316 The Wii, the best of my trip

Fiul meu nu se poate utiliza până în luna următoare, cu condiția de a îmbunătăți scorul său în matematică, este o afacere și fiica mea a stat în solidaritate și a decis să aștepte la fel de bine. Ele sunt minunate.

Cel care va aștepta vor fi eu: D.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.