Home > Wie wil er niet te winnen van de Nokia

Wie wil er niet te winnen van de Nokia

Yajaira, een goede vriend voortgekomen uit Esmeralda in Ecuador en nu woonachtig in Italië geeft ons een goed beeld, waar afgezien van het tonen van een goede lach, nodigt ons uit om te stemmen want zoals elke sterveling geek …

… Wil winnen deze Nokia

clip_image001

Ga je gewoon naar die web, stemmen en bevestig met je e … het zal je 1 minuut. Dezelfde tijd die het kost u om naar mijn site:

  • Met hoe traag het krijgt vanwege mijn misbruik door 450px beelden,
  • Het gekke url ik gebruik, het is beter voor u om me te vinden op Google
  • advertenties die mijn passie geld te verdienen voor het schrijven op 02:00
  • en de teleurstelling waarmee je mijn site verlaten, als je weet dat ik niets van uw favoriete software hebt geschreven.

clip_image002

Conclusie: Stemmen voor de visdag.

En indien het door de manier waarop u wilt dat de Nokia N96 ook wint, kunt u zich inschrijven in de “Share Your Summer” concurrentie; net Stuur een goede foto en schrijf je in ictv, de wedstrijd eindigt op 12 december.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.