Home > Webinars, δουλεύουν σε Bentley;

Webinars, δουλεύουν σε Bentley;

Σήμερα παρακολούθησα την πρώτη Bentley online συνέδριο παρουσιάζονται ως μια νέα μορφή σε ό, τι ήταν ετήσιο συνέδριό τους που ονομάζεται από τους ως BeConnected.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εγκρίθηκε

clip image00150 Webinars, do they work to Bentley?

Μετά την ασθένειά μου την τελευταία φορά που προσπάθησα να εγγραφείτε, γύρισα τη διάθεση όταν είδα ότι μέσω του Media Player έχει τρέξει καλά τα βίντεο ή live συνέδρια. Στη συνέχεια, με κοινά προβλήματα που ήθελα να κάνω PrintScreen, Γιατί αυτό δεν είναι δυνατό.

Επίσης, ο τρόπος για το πώς να επικοινωνούν και να κάνουν παρουσιάσεις πηγαίνει καλά, ένα κομψό clip image00230 Webinars, do they work to Bentley?βίντεο κοπέλα κάνει μεταβάσεις και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια, σε μια ομάδα οι αποκτήσει πόντους αποθηκεύονται παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά είναι ορατά μετά από 24 ώρες.

Είναι απλά μεγάλη, ότι οι παρουσιάσεις για τη ζήτηση, αφού εγγραφούν και να περάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας μπορεί να θεωρηθεί όσο συχνά θέλετε. Ο ήχος πηγαίνει πολύ σαφής, δεν καταναλώνει πολύ εύρος ζώνης και μπορείτε να πατήσετε ακόμη το κουμπί του γκαζιού για να περάσει τις οθόνες κάθε 20 δευτερόλεπτα από ό, τι θα ήταν ζωντανός γι ‘αυτό είναι χρήσιμο αν θέλετε να δείτε το PowerPoint και όχι ο ήχος ή να κρατήσετε σημειώσεις . Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σημείο εκκίνησης στη γραμμή προόδου. Σε γενικές γραμμές, η λειτουργικότητα είναι καλά και φαντάζομαι ότι θα είναι διαθέσιμο για κάποιο χρονικό διάστημα.

Για εκείνους που είναι ζωντανός, μπορείτε να αφήσετε το παιχνίδι κουμπί, θα αρχίσει όταν είστε έτοιμοι.

Θέμα: Εγκρίθηκε

Σε αυτό πηγαίνει καλά, δεν υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για δρόμους, γεωχωρικών, κατασκευές, εργοστάσια, ορυχεία, υδραυλικών ειδών και υπηρεσιών δικτύων.

Τουλάχιστον το θέμα φαίνεται να είναι αρκετά πλήρης για περιοχές όπου Bentley έχει μια ειδικότητα, η οποία έφερε πολύ πιστοί χρήστες που ξεκίνησε με Microstation αλλά τώρα, εκμεταλλεύονται particularized εφαρμογές.

Ακροατήριο: Έχω τις αμφιβολίες μου

Υπάρχει κάτι που έχει χαθεί στο δρόμο, αυτό το αίσθημα της πηγαίνει μέσω ενός διαδρόμου από το συνεδριακό κέντρο με Starbuck στο χέρι και βλέπει σε ένα δωμάτιο όπου το ποσό της ακοής και PowerPoint υπόβαθρο σας προσκαλεί να ρίξετε μια ματιά.

Υποθέτω ότι από την άλλη πλευρά πρέπει να ρέει πληροφορίες σχετικά με το πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν online streaming, αλλά κατά τη γνώμη μου, ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για αυτό, τουλάχιστον στην ζωντανή συνέντευξη. Και δεν θέλω να έρχονται σε αντίθεση με τη θεωρία μου, ξέρω ότι αυτό είναι ο τρόπος που ο κόσμος είναι το περπάτημα στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά έχω σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το τι έχω δει σε μια ζωντανή συνέντευξη, όπου είναι συχνά δύσκολο να προσελκύσει 25 ενδιαφερόμενα μέρη (που δεν έχουν τίποτα επείγον να κάνουμε), κατέχουν το ενδιαφέρον τους (η οποία υποτίθεται ότι υπάρχει από τη στιγμή που υπάρχουν) και να τους αναγκάσουν να σχολιάσει (όταν σε μια βιασύνη να φύγει και μόλις έρθει να ζητήσει την κάρτα). Τώρα μετατρέψει αυτή τη νέα μορφή, όπου του πιο πιθανό ότι υπάρχουν πάνω από 25 φορείς, διότι δεν χρειάζεται πλέον να είναι στις ΗΠΑ, αλλά έχουν ένα sooo φορτωμένο πρόγραμμά πολλοί από αυτούς δεν έχουν ένα αξιοπρεπές συνδεσιμότητα και την στιγμή που θα ξεκινήσει την παρουσίαση που μπορεί απλά κάντε κλικ αλλού.

Ακροατήριο Bentley δεν είναι της ESRI και της AutoDesk, όπου έπρεπε να πολεμήσουν και να διαπραγματεύονται για μια θέση σε ένα συνέδριο όπου υπάρχουν 200 άτομα. Και Bentley θα πρέπει να σκεφτούμε γι ‘αυτό, επειδή σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση είναι μια καλή λύση, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι πρέπει να υπάρχει μια πολύ ισχυρή δέσμευση για πραγματικά λειτουργεί σαν αυτό.

Μερικά χρόνια πριν, η Bentley πραγματοποίησε μια έρευνα μεταξύ των συμμετεχόντων στις ετήσιες διασκέψεις και το 95% υποστήριξε ότι πρέπει να πληρούνται, υποθέτω ότι στο τέλος αυτής της άσκησης, θα το δοκιμάσω ξανά και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πολλοί καιρό για τηνStarbuck.

Περιεχόμενο: θα πρέπει να θεωρηθεί

Έχω συμμετάσχει στο συνέδριο παρουσιάστηκε από Pat Filoteo από τη Microsoft. Προσωπικά ήμουν απογοητευμένος με τη φτώχεια της παρουσίασης? Αυτό θα έχουν εγκαταλείψει το τελευταίο και όχι το άνοιγμα γεωχωρικών γραμμή όπου έχει έρθει να πω ότι … το ζεστό νερό είναι ζεστό.

Το θέμα ήταν ενδιαφέρον από την αρχή (Η χωρική δεν είναι ειδική), ή όπως ήταν στα αγγλικά, “Χωρική δεν είναι ειδική“Με αυτόν τον φίλο θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή πορεία του PowerPoint, γιατί το πρόβλημά του είναι το σχήμα, όχι τόσο πολύ για το φόντο.

Διασωθούν, η ουσία του θέματος, ότι ο χωροταξικός είναι πλέον απλά μια άλλη δεδομένα, κυρίως σε περιβάλλον web, όπου η τυποποίηση έχει ένα έργο που έχουν ανατεθεί σε μικρό υβριδικό εφαρμογές γνωστή ως mashups. Αλλά για το θέμα, ήταν κακή, τότε ήμουν περιμένουν να δουν ποιος ζητηθεί ή γνώμη? Ή δεν κατάλαβα καλά, ότι οι live εμφανίσεις θα ακουστεί από όλους, ή τη σιωπή ήταν πάρα πολύ καιρό.

Θα ήταν ενδιαφέρον τη σύγκριση μεταξύ της συμβατικής τρόπος να δείτε την χωρική περιβάλλον, στο οποίο υπήρχαν:

  • Σύλληψη και «συντεταγμένες εξομάλυνση
  • Δημιουργία στρώματα στο χάρτη
  • Αποκτήστε τα δεδομένα
  • Δημιουργία στρώματα επικαλύπτονται
  • Δημοσίευση

Ενώ το μέλλον είναι απλοποιημένη σε πίνακες δεδομένων, όπως η χωρική πλευρά είναι απλά ένα χαρακτηριστικό … η ανάπτυξη είναι ένα θέμα των συμβατικών ιστοσελίδων.

Δεν ήταν λάθος, αν θα δείξει περισσότερο από printscreens τα οποία έχουν ενσωματωθεί Virtual Earth. Ένα γράφημα, ακόμη και με τα σχήματα auto (όχι απλή αυτοκόλλητα σήματα), όπου μπορεί να δει κανείς ότι τα δεδομένα ήταν το ίδιο, ότι αυτό που τώρα έχει μερικά ακόμη πίνακες που αναφέρονται στο χωροταξικό περιβάλλον, μετατράπηκε σε μια ανάπτυξη, η οποία είναι μια καινοτομία και η οποία μας κάνει να δούμε χωρικά αν σκεφτόμαστε πάντα. Αλλά στο τέλος, μπορώ να κατανοήσω ότι για τη Microsoft, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που προβολή στη χωρική περιβάλλον … Η συνολική Google έχει έφαγαν ζωντανή.

Ένα μεγάλο στοιχείο εύκολη σπατάλη … εύκολο να πούμε για μας, ποιοι ήμασταν το κοινό clip image0032 Webinars, do they work to Bentley?

Ποιο είναι το επόμενο

Τώρα θα πρέπει να περιμένω για την γεωχωρικών θεματική και χωροταξική ανάπτυξη αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.