Home > Webbsändning: Vägar & Highways – planera framåt

Webbsändning: Vägar & Highways – planera framåt

header webcast 630x210 Webcast: Roads & Highways   Planning Ahead

Autodesk är inbjudande att gå som en fortsättning av CE News och Autodesk webcast serie omAtt övervinna våra brister i infrastrukturen. Den 2 juni. De hoppas att intresserade för en berättigad presentation:

Vägar & Highways – planera framåt
Torsdag, 2 juni, 2011
10:00 till 11:00 Pacific Time

Du kan vara med och tjäna PDH krediter.

Registrera Idag

I denna presentation kommer jag att diskutera hur geospatial data kan integreras som en del av ett BIM-processen, för mer effektiv analys och bättre beslut design på väg och vägprojekt. Jag ska också visa hur tydliga och koncisa kartor och utställningar, delade i olika format med olika parter i projektet, kan underlätta en bättre förståelse och färre invändningar projekt. Om du är en planering, GIS, eller anläggningsarbeten professionell, med mig och hör hur du kan förkorta miljöutredningen processen och få godkända projekt snabbare.

Accelerera Design Infrastructure Project

Kolla in dessa resurser och ta ditt projekt arbetsflöden till nästa nivå.

  • Lösningar i aktion. Denna resurs innehåller ett antal presentationer kundernas framgång och intervjuer med Autodesks experter som belyser hur Autodesk ®-lösningar som används för att leverera vägar och motorvägar projekt mer effektivt.

 

 

  • Autodesk Product prövningar. Ladda ner en gratis 30-dagars testversion av AutoCAD ® Civil 3D ®, AutoCAD ® Map 3D, och annan infrastruktur programvara för att undersöka vad Autodesks lösningar kan göra för dig.

 

  • Få Aktuell Promotion. Ta reda på om speciella rabatterbjudanden och du kommer se att det finns ingen bättre tid att uppgradera till den senaste 2012 versionerna av Autodesks infrastrukturprogram. Och, om du fortfarande arbetar med Autodesk ® LandDesktop eller äldre versioner av AutoCAD Civil 3D för projekt webbplats utveckling, ta reda på varför du ska göra övergången till AutoCAD Civil 3D 2012 idag. Besöka landet centrum Utveckling industrin att Läs mer.

Du kan dra nytta av dessa verktyg och erbjudanden på den kommande webcast. Om du har några frågor, kommentarer eller förslag, vänligen besök Ja James.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.