Home > Wat heeft ons verlaten juni?

Wat heeft ons verlaten juni?

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Juni was een maand dat als ik zag veel bloggers commentaar op statistieken viel … hoewel ik denk persoonlijk dat ook invloed gehad op de dns “verandering van Cartesia.org servers die nog steeds wordt indexeren in Google zoekmachines en ik voel dat een eventuele sanctie ook in het geding is, omdat van sociale netwerken.

AdSense daalde ook, en op de top van Google heeft gezegd dat verwijzingen winsten elimineert … we zullen moeten proberen het nu met DoubleClick, dus ik zal missen het maken van ArchiCAD en Firefox die deze maand gaven hun piketten.

Hoe dan ook, in het normale leven Ik heb een aantal interessante implicaties:

Een goede vriend ging terug naar Asturias, ik voel dat ik zal haar Geek geest missen, draaide ik me nog een jaar, Spanje werd kampioen gekroond, mijn vader opnieuw geconfronteerd met een beroerte die sancties toevoegt aan zijn laatste dagen, het was mijn moeder in de wet verjaardag … stralen !, Het inderdaad verschillende dingen besteed.

clip image0025 What has left us June?

Het hield me bezig op mijn terugkeer uit Baltimore, mijn diploma van systematisering en de workshop die ik moest leren over het multifunctionele kadaster.

Julio komt met iets van dezelfde, ik moet een cursus in ArcView 3.3 leren! Geloof het of niet, mensen nog steeds betalen voor het ontvangen van klassen van deze Jurassic systemen. Ik hoop om hen te overtuigen, terwijl het lopen op de cursus, die hun volgende stap zou kunnen zijn, door zijn tendens Ik denk dat ik zal voorstellen ArcGIS.

Voor nu, krijg ik weer op weekend tour, en vertrekken naar Bolivia op zondag 6 juli. Deze keer zal ik een hoog nationaal kadaster te nemen voor vip(*), Hoop ik genoeg tijd om hen te overtuigen de tijd om een ​​goede mapping services site te bouwen of zal sterven in de outdating nemen.

Kortom, dit is wat ik de maand kon plaatsen:

Kadaster:

 • EGeomate: Multipurpose kadaster
 • Training van kadaster in Peru
 • De 11.169 geodetische hoekpunten van Spanje

Spruitstuk GIS en ESRI

 • Hoe om IMS te maken met spruitstuk GIS
 • Spruitstuk GIS wint de Geospatial Leadership Award op de Geotec
 • Hoe lang zal vormgeven bestand overleven?

Bentley Systems en Microstation

 • Wat is er met Bentley en WMS diensten

AutoDesk en AutoCAD

 • Hoe werkt Autodesk design team werken?
 • Plugin voor ecw diensten met AutoCAD
 • Nieuws van AutoCAD Civil 3D 2009
 • Vertel ons uw ervaring met AutoCAD en ontvang een videocamera

Loose Threads

 • Implicaties van de reis van de Boliviaanse
 • Spreken van verouderde leraren …
 • Voorspelling voor de komende 45 minuten?
 • Juni 2008 Geospatial Evenementen

De kunst van het bloggen en deze golven

 • $ 30 voor het vieren van de blogger dag
 • Mogelijkheid om te werken in Madrid
 • Egeomate, Samenvatting van mei
 • Groene Numbers
 • Een live-teller van Firefox downloads
 • Vandaag is de Download Day

Google Earth en andere perversiteiten

 • Erdas lanceert haar Google Earth versie
 • Kaarten steek om afbeeldingen te downloaden van Google Earth in mozaïek

VERTALING OPMERKINGEN:

(*)poporoila: In Honduras “poporoila”: een groep belangrijke mensen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.