Home > Waar een Brother-printer te kopen

Waar een Brother-printer te kopen

Brother is een merk van meer dan 100 jaar, we denken aan de beroemde typemachine dertig jaar geleden met de bal spinnen brieven, die vervolgens overgestapt naar elektronische machines, die welke kosten secretaresses krijgen links aan een kant. Zelfs vandaag zijn er mensen die weigeren om het op te slaan in een vitrine en in de gedaante van energiebesparing stuur ze terug om te werken met harde schijf 3,5 ”

Nu Brother heeft interessante apparatuur, waaronder multifunctionele printers als de DCP-7040, zeer zuinig op inkten en die dient als een scanner en kopieerapparaat.

De printer kan worden gevonden in veel winkels, maar wel een die ik aanbevelen voor Spanje is TPO. Dit is de afkorting van Alle Voor Computer, Een plek waar je bijna geen speelgoed voor thuis of op kantoor kunt vinden, zijn specialiteit is Acer en Toshiba laptops, maar natuurlijk, het verkoopt de computer industrie toonaangevende merken zoals Sony, Epson, HP, Benq, broeder, onder anderen.

De fysieke locatie van TPO is in Pontevedra (Galicië), maar de online service tpoinformatica.com is zo functioneel dat diensten overal distribueert in Spanje met promoties variërend van 8 euro.

Het verkoopt niet alleen de apparatuur zelf, maar ook benodigdheden en toebehoren, zoals inkt of koppen die nodig zullen zijn zodra de verkoop van een computer.

Alleen in de verkoop van Brother printers, bijvoorbeeld, het heeft meer dan 60 referenties, waaronder machines en toebehoren, die een idee geven van het volume van de handel geeft.

Dus als u op zoek bent naar een Brother-printer te koop, TPO is de plek.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.