Home > Voetbal, hoe de dingen bleven in het Caribisch gebied

Voetbal, hoe de dingen bleven in het Caribisch gebied

VERTALING OPMERKINGEN: lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht aub

Praten over vrouwen en verraad, de afgelopen week net afgesloten met de twijfel van die zal gaan naar de volgende fase van de kwalificatie voor het WK voet in de Noord-gebied, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied.

clip_image002Wat is er gebeurd

Uit de groep van Costa Rica, die en El Salvador ontving de bal bijna als van algemeen nut want ze had net een rechtszaak tegen twee teams uit het Caribisch gebied die niet veroorzaakt hen geen probleem, zodat een tv-presentator die vroeger geplaatst roze zwembroek genoemd dat dit de ‘lach-groep’.

clip_image004Terwijl in de Amerikaanse groep, ging ze samen met Trinidad en Tobago die nauwelijks had de strijd met Guatemala, dat helaas in het einde niet kunt een filter achter een onstabiel proces dat begrepen onder andere te sturen naar geïmporteerde Hondurese coaches hel.

Waar het was echt lastig was in de groep van Mexico omdat Jamaica bracht troepen uit de ingewanden van kokosnoten en in de laatste wedstrijden begon te stijgen bedreigend clip_image006naar Honduras en Mexico, die het proces heeft geleid.

Uiteindelijk was de heerlijkheid in Honduras, dat hij versloeg Mexico in de laatste wedstrijd, waardoor de top van de groep en hoewel de Tri ook doorgegeven naar de volgende ronde is net zo slecht als wordt weggelaten … de trots op de selectie is te hoog om te hebben a 4 miljoen van zijn coach voor het spelen van dat grapje.

Sommige Mexicanen bespot de glorie van Honduras vermelden dat voor deze, dit was als het winnen van de World Cup na het zien van de video van de conciërge die beweert dat het feest eindigt … de ESPN heeft gezegd dat Mexico ook is gekwetst omdat het de wereld Game zou hebben verloren.

Wat is het volgende

Voor nu de teams zijn:

  1. Mexico
  2. Verenigde Staten van Amerika
  3. Honduras
  4. Costa Rica
  5. El Salvador
  6. Trinidad & Tobago

Zij moeten de zeshoekige die ervoor zorgt dat ze allemaal volgend jaar bezet te steken, de beste drie zullen classificeren naar de wereld cup, terwijl de vierde gaat naar een play-off naar Zuid-Amerika. Hier laat ik de lijst van de eerste zes van de tien dagen die zal worden gespeeld.

clip_image008

Prognoses

-Mexico is Mexico

-Verenigde Staten … het is moeilijk voor hen om te blijven aan de buitenkant, hoewel de economische crisis kan worden beschuldigd van de doelen die ze niet zullen krijgen.

“De derde plaats teams strijd zijn met de Midden-Amerikaanse, eventueel Honduras en Costa Rica … tenzijTrinitecos (Trinidad y Tobago) maak een andere van hun toverijen.

Dus als Costa Rica is een derde partij, een van de andere drie zullen proberen hun best te gaan naar het zuidelijke kegel waar er niet veel kansen te wachten doen, want na de verrassing van Paraguay, zal er worden weggelaten traditionele teams.

No way, we moeten wanhopig wachten (*) … Ah, zoals we vorige keer al zei, ik breng de kwestie, omdat het deel uitmaakt van de vrije tijd die ons vermaakt. En met het bewust zijn dat discussies over voetbal … zijn links voor Yahoo Answers.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) Een SOCARDit jargon betekent om te wachten met wanhoop in sommige harde situatie

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.