Home > Verktygslådor för AutoCAD Map 3D 2009

Verktygslådor för AutoCAD Map 3D 2009

I November månad kommer att hållas i olika städer i Spanien AutoCAD Map 3D 2009 seminarier med lösningar för olika områden som mätning, vatten, sanitet och elektricitet.

clip_image001

Vad som väntar i Lantmäteri:

Det kommer att presenteras verktyg för att skapa, visualisera och analysera topografiska modeller, samt för design och noggranna uppdatering processer när du arbetar med poäng som sammanställts med hjälp av instrument och topografiska apparater, skanning och GPS. Med kunskap om dessa verktyg förväntas att hjälpa planerare, projektörer, ingenjörer och designers för att bättre utnyttja information om topografi, GPS och LIDAR (Light Detection and Ranging) i AutoCAD Map 3D 2009. Lantmäteri verktyg syftar till att ge följande funktioner:

  • Bättre stöd för punktdata: ASCII filer, FDO datakällor och AutoCAD poäng att fördela tillgångar och skapa 3D-ytor med större precision.
  • Skapa ytor: användning av stora mängder data, pekar och konturer för att skapa, visa och analysera 3D-ytor.
  • Fler COGO kommandon: kommandon för vägledning / riktning och avstånd / distans definieras exakt poäng för tillgångar fördelning och disposition ritning information.
  • LandXML Support: enkelt byte av ytor med andra mjukvarupaket genom import / export till LandXML TIN s och exporterar till GeoTIFF GRID ytor.
  • Bruksanvisning: manualer och API-referensen kan göra det mesta av Toolkit på kortare tid.

Evenemang kommer att hållas i dessa städer:

Barcelona, ​​Llanera, Albacete, Almeria, Murcia, Madrid, Sevilla, Geta fe, Valencia, Erandio.

Här kan du se fullständig information och seminariets datum.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.