Home > Varför det heter Microstation V8i

Varför det heter Microstation V8i

Idag, när vi hade aviserat, lanserat Bentley sin version 8i för hela sin produktportfölj, med en premiär webbsida för detta ändamål, med videoklipp och yttranden från olika användare. Även om flera av länkarna i pressmeddelanden som har sänts har en felaktig ftp adress.

Jag minns AutoCAD version 2001 hette 2000i, kan jag inte minnas varför, jag tror att det var “lika” till 2000-versionen, Microstation V7 j namngavsclip_image002Gillar du när de genomfört i Java … språk som var kvar i V8 när de började använda. NET så inom ett år kommer alla att prata om V8i, det är verkligheten. Innan du försöker det, jag “rök” i den mening som jag, baserat på den reklam som har skickat oss idag efter den virtuella konferensen, mycket vacker, men för “Nola” (spanska) anslutning av dessa platser blev för långsam.

Integration verkar vara det ord som bättre definierar företagsidentitet som leder denna version, men förväntas tag sedan, är det förstås av en redesign som de gjort i alla inhemska och förvärvade ansökningar enligt en gemensam arkitektur. Även om jag hade förväntat mig att komma från en “Intelligent“Konceptet, som om flera av deras handlingar antyder, tror jag inte dem har genomfört det på alla nivåer, eftersom det verkar hända med Autodesk i en bra Txus ‘reflektion av övergången del CAD en BIM.

Men jag måste visas, en lansering med så mycket mystik bör baseras på en hög förväntan, det är därför de har släppt en begränsad mängd kopior väntar clip_image004att hitta åsikter, om jag har tur får jag en, om ingen … Jag väntar att höra.

Modulär design baserad på Intuition:

Utformning och visualisering alltmer reduceras till en enda åtgärd, vilket förutsätter att nästan realtid rendering sker från de första spåren av en slingrande byggnad med Generativa komponenter, till dess verkliga konstruktion clip_image004[1]styra tillsynen och mekanisk konstruktion.

Interaktion, Dynamiska vyer:

“Display Sets” förlängs, så att 2D upphör att existera eller åtminstone samexisterar med 3D …??

Det finns ingen tydlig det verkar de söker vägar att försvinna i 2D.

clip_image004[2]Intrinsic Geocordination:

Det är underförstått att nu kan alla Bentley verktyg support och visas på ett enhetligt referenssystem i farten, oavsett från vilken extern ansökan kommit … det är underförstått att enligt OGC standarder?

clip_image005Incredible Prestanda:

Låter som en grön Hulk, men användare har sagt så, “vi har tittat en 20 mb fil och hanterat det 55 gånger snabbare.” Vi får se om detta är bortom datahantering via LAN och WAN, där de har fått en stark insats på SharePoint och Project Wise.

clip_image004[3]Interoperabilitet:

Även om vi applåderar detta, är det inte en nyhet snarare än skuld eftersom vi förstod inte bara interoperabilitet på grund av att läsa grannskapet formaten, men eftersom det kommer att stödja standarder. Så nu de försäkrar redo: LandXML, OGC, ISO 15925, WML, IFC … eller åtminstone det verkar sägaen omfattande vitt papper av 21 sidor.

På något sätt vi gillar att veta att det finns Innovation som återstår är V8 som uppfyller standarderna och delar dem med tävlingen är att spara pengar som kostar ett enkelt “import / export”. Det verkar också en mycket bra idé, efter nästan tre år av förvärv, inte laga programvara men åter – utveckla den under en samma arkitektur.

Det återstår nu att se hur de försvarar och marknadsföra sina “jag”.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.