Home > Valoarea software

Valoarea software

clip image001128 The software value

Prețul este în cutie, costul în motivația noastră, utilitatea în utilizarea ne da, valoarea în aprecierea noastră.

Aceasta este o problemă destul de sensibilă, în funcție de punctul de vedere al celui care dă opinia sa, asupra a ceea ce el lucreaza la, și pe cel care plătește cheltuielile, de obicei, ne asociem costul software-ul în valoare de eticheta acestuia, urmată de semnul dolarului , de multe ori imposibil de obținut pentru piețele mici sau pentru că l-am comparat cu altele nu exact în același context.

Sunt un credincios puternic decât licențe open source sunt o tendință ireversibilă și că în câțiva ani (dacă nu este deja întâmplă) va avea o bună parte a pieței în cea mai mare parte a lumii tehnologice într-un mod durabil (care nu se întâmplă ). Dar faptul de software liber nu înseamnă că va pune capăt foametei de umanitate. La punerea în aplicare, inovare, formare și actualizare a software-ului au un preț care trebuie plătit de cineva, iar la final trebuie să existe software comercial pentru a face tendințele negociabile.

Când această dimineață, am auzit vocea lui Greg Bentley, spunându-ne cât de multe milioane de dolari care le-au acumulat în 25 de ani, cu Microstation si familia de software, am putea avea ca prim gândit un șir de atrocități care improprii pentru acest spațiu. Dar atunci când ne dăm seama că aceasta este premiul de cel care inovează, în a doua piatră în compania altora și multe altele, vom ajunge recunoscând că este o recompensă pentru eforturile lor, care le alte 23 de colegii universitare nu se (inclusiv eu sau tata).

Este încă posibil să cred că acest credit este luat, deoarece mulți s-au folosit și rafinat instrumentele lor. Adevărat, dar, de asemenea, alții au făcut propriile lor profituri, care prin lege natură ar fi obținut cu orice alt software, în măsură mai mare sau mai mică, dar cel mai probabil, cu efort similar.

Deci, dacă suntem critice de prețurile de software, limitările sale la cererile noastre, calitatea serviciilor sau chiar, inclusiv politicile lor nebun, trebuie să fim de asemenea conștienți de faptul că am putea manca, deoarece existența lor, tocmai în uz sau cu concurența.

AutoCAD consuma o mulțime de memorie, Bentley este un pic mai intuitive avansuri, gvSIG prea lent, ESRI este foarte scump, Windows este depășit, colector este puțin cunoscut, Google Earth este extrem de vagă …

Pesimismul nu a câștigat numeroase premii în istorie, ceea ce face troll este foarte ușor (și, uneori, delicios), dar este (aproape) întotdeauna posibil să se găsească o “win – win” perspectivă în lanțul de valoare adăugată de relații:

– Succesele mele sunt rezultatul de tehnicieni mele, le exploata foarte greu, dar, de asemenea, cu veniturile lor au crescut CV-urile lor și a plătit facturile. La final, am învățat mai mult de abilitățile lor decât ei din poemul meu, unii dintre ei vor merge mai departe decât mine, pentru că au mult potențial.

-Ei vor obține un beneficiu din istoria sa, deși sunt cei care primesc aplauze acum, nu înțelege acest lucru se poate decanta gelozie profesională sau frustrare. Dar mai târziu ei vor avea propriile lor succese, mă voi bucura de ea și acest lucru este un lanț care ar trebui să se întâmple pentru care acum este seful meu.

Ceva similar se întâmplă cu software-ul:

-Bentley face mult argint și, în schimb îmi dă un premiu de 300 de dolari, dar cu instrumentele lor, am hrănit oamenii mei, cunoștințele și experiența dezvoltate.

-AutoCAD monopoliza piața mondială, dar, datorită popularității sale am mulți elevi din clasa mea care sunt dispuși să plătească și mai multe vizite care doresc să utilizeze și chiar cum să ruleze keygen.

-ESRI nu respectă anumite standarde comunitare, ci GIS datorează mult la agresivitate și pentru mine, merge la o conferinta in San Diego, a inspirat motivația care ar putea avea masele.

În funcție de ceea ce facem, am putea avea gânduri pesimiste cu privire la ESRI, Bentley, AutoCAD, gvSIG, Google Earth sau semne de Windows. Dar ele sunt rezultatul de cineva care a luat inițiativa de a le crea de la zero sau de la idei foarte primitive decat sunt acum. O buna parte din ceea ce mancam de zi cu zi se datorează existenței sale, suma dvs. persistența, inovație și plăcerea de a trăi face toate câștiga. Drumul este prețul, realizarea este valoarea.

Dă-mi numele tău cel simpatizează software-ul … ei bine, dacă nu ar exista, Poate că nu ar avea nici o cunoaștere și opt minute care aveți nevoie pentru a citi acest post vor fi inutile, deoarece acest blog nu ar exista. În concluzie, valoarea software-ul va fi în câte productivitate reusim pe ea, probabil, prea mult, prea puțin, economic, isteric sau interesant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.