Home > Vad gör man med dåliga besökare

Vad gör man med dåliga besökare

Den populära visdom och majoriteten av religiösa texter tyder på att det onda måste svara med goda gärningar. Det är inte tid att diskutera detta, men det är svårt att hitta vad man ska göra när man från andra sidan av bloggen, är det någon som försöker göra skada dig.

Låt oss se några tips för att motstå skadliga beteende i Web 2.0-planet

Ett. Vad gör du när du är plundrade

Det bör stå klart att detta inte alltid sker med onda avsikter, så det första är att ta god tro.

Vad som krävs är att du låter den här personen vet att det han gör är skadligt för honom och för er, och detta görs med en hälsosam kommentar, eller i inlägget som du har plagierat eller i en annan så att han inte vet det är du.

Hej, jag uppskattar din stora ansträngningar för att publicera material hela tiden, och jag tackar er för att en del av de tjänster som ges ut i andra bloggar har gillat dig, så mycket att du replikeras i detta utrymme.

Men du ska veta att du gör skador på din blogg och den ursprungliga eftersom Google AdSense och Google sökmotor kan betrakta dem dupliceras material gör lägre ranking i sökmotorn och gör brott mot AdSense policy.

Även i vissa fall har vi märkt att du inte ens göra artighet omnämnande clip_image003den ursprungliga källan.

Det vore lämpligt att göra en sammanfattning av inlägget, och nämner den ursprungliga källan lämnar en länk till läsas helt där. Gynnar den ursprungliga platsen och motivera dem att fortsätta producera ursprungliga innehållet.

Du kan också göra omnämnande av dessa tjänster i ett inlägg tillägnad dem som länka din blogg, nämna som välmenande men med kopiera / klistra strategi.

2. Vad göra när någon lämnar kränkande kommentarer

Det finns många Internet-användare, som då inte hitta vad de hoppades även får lämna ett meddelande som:

Comentator: Robertito

e-post: pel4amela@gmaiI.com

Hey! skit-eater, jävel … Om du ska berätta hur hacka programmet … fylla din mamma …

Det första är att vi måste vara starka. Att ha en blogg är som att vara en offentlig person, bör du vara beredd att behandlas av olika kulturella nivåer. Så det första är att inte känna sig förolämpad, eftersom det i många fall vad de säger kan vara halva sanningen och tenderar att gå av vårt humör.

Sedan finns det inte alltid ta bort kommentaren, är ett strategiskt sätt att lösa dig att flytta kommentaren, men censurera fula ord med asterisker eller sammanfattar lämnar beskriver prickar.

Sedan lämna ett svar på ett kategoriskt sätt, ungefär så här:

Dear Robertito.

Jag uppskattar era kommentarer, men jag måste påminna er om att alla inte har din visdom. Det är lätt att få den breda kulturella potential, ser vi livet gav dig, men det är clip_image004inte alltid lätt att återvända till samhället i tacksamhet.

Så om du ger oss din webbadress, vi främja det så att din hög kulturell nivå kommer att uppskattas av läsare som du som är missnöjda med den fattigdom som finns på Internet.

Kanske han inte läste det … men, chit, hur väl du känner. Hehe.

3. Ett annat sätt är att nämna dem den kvinnliga författaren av sina dagar och skicka dem att äta …

clip_image005Och sedan säga:

Käre Herre, förlåt mig för alla de overksamma ord jag vill säga till den här jäveln.

Alla andra förslag?

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.