Home > Universitățile de frunte din Brazilia Înscrieți-vă Bentley Fii Cariere rețea

Universitățile de frunte din Brazilia Înscrieți-vă Bentley Fii Cariere rețea

Bentley Systems, Incorporated, a anunțat astăzi că Universitatea Federală din São Carlos și Universitatea Federală din Rio de Janeiro s-au alăturat lui Bentley Fii Cariere rețea. Prin intermediul acestui program inovator, elevii și cadrele didactice a avea acces la aceeași aplicație software de nivel profesional și de formare utilizate de design de conducere din lume și firme de inginerie. Fie Cariere rețea ofera o suita de software de cost-eficiente și cuprinzătoare care să cuprindă întreaga gamă de discipline de infrastructură, blended learning, care include tehnologia de formare prin învățare on-line, crearea de rețele profesionale prin intermediul Fie Comunităților site-ul de rețele, burse, și mult mai mult.

generativecomponents arup Leading Universities in Brazil Join Bentley’s Be Careers NetworkProfesorul Guilherme A. Parsekian, Ph.D., coordonator de curs de inginerie civilă, Universitatea Federală din São Carlos, a declarat: “Parteneriatul dintre Bentley si la Universitatea Federală din São Carlos permite cadrelor didactice și elevilor de a avea contact direct cu cele mai recente instrumente software comerciale. Eu cred că utilizarea unor astfel de tehnologii important în timpul anilor de studiu elevilor va avea un impact pozitiv asupra viitorul lor profesionale. ”

Universitatea Federala din São Carlos și Universitatea Federală din Rio de Janeiro se alăture lista tot mai mare de universitati de prestigiu din Brazilia care au ales Fii Cariere rețea pentru a ajuta elevii absolvent lor cu abilitățile tehnologice necesare pentru a începe o carieră ca profesioniști de infrastructură în arhitectură, inginerie, geospațial , și câmpuri de construcție. Altele includ:

  • Universitatea din São Paulo
  • Universitatea de Stat din Campinas
  • UNESP – São Paulo State University
  • Presbyterian Universitatea din Mackenzie
  • Universitatea Pontificală Catolică
  • Air Institutul Tehnologic Forțelor

Scott Lofgren, director global Bentley a fi Cariere rețelei, a spus, “inginerie și arhitectură absolvenți cu abilitățile necesare pentru a îmbunătăți infrastructura de Brazilia sunt în cerere mare, în special în rândul multor organizații importante din Brazilia utilizând software-ul Bentley, cum ar fi Petrobras, Engevix Engenharia , SEI Engenharia, INFRAERO, și Construções e Comércio Camargo Corrêa, pentru a numi doar câteva. Un aflux constant de noi profesioniști infrastructurii este crucială pentru a sprijini extinderea în continuare a economiei înfloritoare a acestei țări, prin crearea de drumuri, poduri, centrale electrice, sisteme de distribuție a apei, precum și alte infrastructuri care susține economia și mediul înconjurător. Unul dintre scopurile principale Bentley este de a ajuta țări precum Brazilia a satisface cererea tot mai mare pentru o mai bună infrastructură performantă de a ajuta susținerea profesiile de infrastructură prin intermediul acesteia să fie Cariere rețea “.

Lofgren a continuat, “caracteristici adăugată recent programul nostru inovator includ capacitatea elevilor de a câștiga Bentley unități de învățare pentru utilizarea lor de produse de Bentley în cadrul cursurilor universitare. Aceste unități de învățământ vor apărea pe lor personale Bentley Transcrieri de formare profesională, pe care le pot arăta la potentialii angajatori odată ce au absolvent, îmbunătățirea perspectivelor de locuri de muncă. Și în acest an trecut, Bentley implementat noul STUDENTserver. Deja câștigă acceptare pe scară largă în campusurile din întreaga lume, această nouă ofertă programul ajută studenții, precum și de facultate prin oferirea de livrare on-line a software-ului Bentley și de formare la dispoziția acestora prin intermediul Fii abonament academic Cariere. În același timp, le oferă posibilitatea unică de a rețelei cu profesioniști de infrastructură prin intermediul lui Bentley Fie Comunităților site-ul de rețele sociale. Ambele aceste noi oferte sunt disponibile astăzi pentru numeroase studenți și facultate peste Brazilia, care sunt implicați în mod activ în noastră să fie Cariere rețea. ”

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.