Home > Underlåtenhet markör, Bentley V8i

Underlåtenhet markör, Bentley V8i

Jag har redan nått PowerMap V8i Select Series 1 (8.11.05.19) vilket ger en del intressanta nyheter.

PowerMap, liksom PowerCivil POWERdraft och inte upptar en MicroStation licens, men det ingår som en runtime för ett pris ganska låg jämfört med Karta + Bentley Microstation. Så det går som en applikation utvecklad av sig själv på Microstation API med alla funktioner förutom att ingen annan Bentley-program kommer att köras på detta som Geopak Descartes, och så vidare.

Bland de mest intressanta nya funktioner det finns ändringar som gjorts i webbläsaren som ser ut ungefär som en vanlig skärm i tabellform, men är mer än så, eftersom blockattribut (grid redigering) kan redigeras, är sökningar sparas och andra uppgifter (Spanska Idiom: “miquis”, alla slags märkliga uppgifter). Det ser också intressant, men ändå inte bevisa ett alternativ att tilldela attribut till objekt utan att behöva bygga dem (Främja funktionen Method).

Bland andra nya releaser nämnas:

  • Unionen av tabeller (gå), inklusive XML-strukturer i DGN
  • Dela / sammanfoga polygoner med möjlighet att ärva uppgifter
  • Topologisk analysrapport. Nu kan resultatet av ett kors skikt eller val av attribut sändas som rapporten och distribuera i webbläsare data.
  • Märkning, baserat på Anteckningsegenskaper.
  • Omvandling av dynamiska etiketter på permanenta anteckningar.

Alla dessa saker är gamla i andra GIS-program, men väl, vi välkomnar dem.

Ett fel har uppenbarat sig för mig på posten:

Undantag: Det gick inte att hitta filen ‘C: WINDOWSCursorshcross.cur’.

clip image001200 Failure cursor, Bentley V8i

clip image002136 Failure cursor, Bentley V8i

För ett ögonblick trodde jag att det var för att inte installera förutsättningarna, eftersom jag redan hade installerat V8i Microstation, men i samband med detta bara uppdaterat XML Parser 6 från SP1 och DirectX 9c. Så jag avslutar med att tro att det är en markör typ som jag inte har installerat i min Windows.

För att lösa detta, behöver du bara gå till C: WINDOWS Markörer mappen och göra en kopia av en av pilarna i ett kors, döpte om det som hcross.cur

clip image00398 Failure cursor, Bentley V8i

Vanligtvis genom denna eländiga anledning programmet inte skulle låta mig aktivera ljuset. Jag kommer att spela för att se om vi sänka nivån på svårighet (Spanska idiom: “astralidad”, kommer från astral) Med en god handledning steg för steg i ett kulturarv Cadastre integrationsprogram somhar kliar mig (Spanska Idiom: “me trae picado”, håller min uppmärksamhet) Vid dagar.

clip image00471 Failure cursor, Bentley V8i

Där jag ska säga dig, är det troligt att jag återupptar de verktyg som utvecklats för XFM 2005 men för generisk användning.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.