Home > Uit Amsterdam en iets meer

Uit Amsterdam en iets meer

VERTALING OPMERKINGEN: Lees enkele opmerkingen aan het einde van dit bericht.

Het is een vrij lange reis. 2 uur van Centraal-Amerika naar Miami, 8 uur naar Londen, 1 meer naar Amsterdam: deze toegevoegd aan de 6 die gebruikt worden in verband gekoppelde bereiken van 17.

De biologische klok was het gebruikelijk na overwinterende beer in de lucht. Maar zijn maag nog niet, dus om middernacht moest ik wat koffie en cake vinden.

clip image001257 From Amsterdam and something more

Overtocht van Boston naar Verenigd Koninkrijk in de vroege uurtjes, met een buitentemperatuur van 59 graden onder nul (Celsius) en reizen tegen de horizon … zeker het heeft geen vergelijking.

Voor nu, alleen de voorbereidingen, mijn vriend, Juan, een Spaanse die werkzaam zijn in Nederland al jaren is op de registratie tafel met de elegante Christine.

In de grote zaal, wordt audio bereid door te worden liep uit de lades, worden de effecten getest en labels worden geplaatst in de kamers. Alles wat er gebeurt vóór en niemand stelt zich over de awards gala.

Het heeft mij geslagen een van de banners, het welkom is in de vertegenwoordigers van de landen talen. De stijl is de contextuele cloud tag die blogs en WordPress zet mode.

clip image002187 From Amsterdam and something more
clip image003141 From Amsterdam and something more De accommodatie in het Wyndham Apollo Hotel in het algemeen is prima. Niets meer dan het missen zoals bijna elk hotel klaar voor toeristen in Amerika: Het draadloze netwerk.

Ze bieden tv internet service, maar is een overlast. De muis is een knop om te worden uitgerold als die rode ballen van de eerste laptops. De LAN-service voor 10 euro per uur lijkt me als een overval … als Obelix zou zeggen:

Nederlanders zijn gek.

En het weer, een genot. 8 graden Celsius op zijn best.

Niets te maken met de Caribische omgeving, maar voor deze mensen is een voorrecht zon te hebben gehad voor een paar uur op 1 uur, alleen de tijd dat de meeste bedrijven geopend. Een moment voor een paar oude mannen die profiteren van deze om te gaan voor een kopje koffie op de stoep en verwijder de sjaal voor een tijdje.

Mijn kinderen, aan de andere kant van de wereld kan mij niet vinden, de 8-uur tijdsverschil geeft hen alleen de mogelijkheid om berichten achter te laten en mij te helpen in leven de dieren te houden op de boerderij.

clip image00499 From Amsterdam and something more

Terwijl morgen komt, moet ik een stroomadapter en schaken die collectible stukken Obelix niet vinden als vorst niet valt. En dan zochten hun toevlucht in de lobby met de warmte van de grote hoeveelheid (*) Van de fans xfm’s, met een goede Cappuccino & Amaretto en een sushi van Japanse restaurant Yamazato’s.

Groot verschil met het voorgaande jaar, is dit keer niet samenvallen met het einde van de kwalificatie voor het WK, maar voor mijn land, velen zeggen dat het goed gestreken de president Lobo pyjama. Dezelfde sociale druk, ik hoop dat het dezelfde crisis zal niet terugkeren, omdat de laatste is nog niet klaar.

VERTALING OPMERKINGEN:

(*) maraDit woord is een Midden-Amerikaanse idioom dat betekent een grote hoeveelheid mensen, vooral vrienden.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.