Home > Twee nieuws uit Supergeo bedrijf

Twee nieuws uit Supergeo bedrijf

De Desktop GIS Software-SuperGIS Desktop 3.1a Voegt Spaanse Interface

Supergeo Technologies, de toonaangevende aanbieder van complete GIS-software en-oplossingen, heeft aangekondigd dat de nieuwste versie van SuperGIS Desktop 3.1a ondersteunt nu Spaans user interface, waardoor Spaanstalige gebruikers GIS taken efficiënt te bereiken met gemak.

Het leveren overvloedige GIS-gereedschappen, SuperGIS Desktop 3.1a, de nieuwste desktop GIS-software, kunnen gebruikers van verschillende domeinen om een ​​professionele GIS-platform voor geoprocessing, evenals gemakkelijk analyseren, weergeven, bewerken, beheren en bevragen van ruimtelijke gegevens te ontwikkelen.

SuperGIS Toolkit in SuperGIS Desktop 3.1a voert honderden GIS-analyse functies en stelt gebruikers in staat om het analyseren en processen te ontwerpen met Process Designer.

Met Process Designer kunnen gebruikers geoprocessing functies en workflows definiëren enorme hoeveelheid geospatiale data direct te verwerken. Daarnaast kan het gedefinieerde proces ook worden gepubliceerd als geoprocessing service met SuperGIS Server 3.1a.

Meer informatie over SupeGIS Desktop 3.1a door een bezoekhttp://www.supergeotek.com/productpage_SG3.aspx?Type=Key% 20Features

 

 

Mangalore Universiteit Verbetert Oceanografisch en Hydrografische Onderzoek met SuperGIS Desktop Solutions

 

SuperGIS Desktop 3.1 en de analyse extensies hielp de afdeling Mariene Geologie, Mangalore University, India vast een marien GIS-platform om effectieve mariene data-integratie, bewerking, analyse en beheer te komen voor het bevorderen van geleidelijke verbetering van haar onderzoeksprogramma’s.

Opgericht in 1980, is Mangalore University zich in Mangalore met de faculteiten, zoals Koophandel, Kunst, Ocean Science, Education en twee belangrijke National Research Facilities. Die als een grote onderwijsinstelling in India, Mangalore University blijft het verbeteren van de leermiddelen aan constante innovatie in de onderwijs-en leermethoden te vergemakkelijken.

Het aanbieden van overvloedige GIS-gereedschappen, SuperGIS Desktop 3.1a laat de docenten en de studenten om een ​​verscheidenheid van het mariene milieu en hydrografische gegevens van bathymetrie te integreren, de geologie, de verandering van de oceaan temperaturen, enz. Daarnaast SuperGIS Spatial Analyst en Ruimtelijke Statistisch Analist verhogen hun mogelijkheid van het uitvoeren geavanceerde analyse, hen te helpen de echte maritieme situaties van ecologische fenomeen te begrijpen aan meer betrouwbare onderzoeksresultaten te produceren.

Omdat de vraag voor geospatiale oplossingen snel toeneemt in India, Supergeo houdt het bevorderen SuperGIS software om de toepassing behoeften van de klant te voldoen. Supergeo ook plannen om bieden SuperGIS trainingen voor RSI SOFTECH team en lokale gebruikers volgend jaar, het vergemakkelijken van de gebruikers en value-added partners om effectief oplossen van ruimtelijke problemen van GIS-software en bijgevolg tot GIS innovatieve toepassingen te inspireren.

Download gratis trial: http://www.supergeotek.com/download_6_desktop.aspx

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.