Home > Translia, un serviciu de traducere profesionist

Translia, un serviciu de traducere profesionist

Traducere de conținut într-o altă limbă este o nevoie foarte frecvente. Pentru a trece de uz personal în engleză, portugheză sau franceză, Google sigur că vom rezolva problema. Dar dacă ar fi fost un document comercial, după caz, a ofertelor la o licitație, care specifică să fie prezentate într-o anumită limbă și unde hermeneutică rău poate duce la probleme juridice, profesionaletraducere este necesară.

Nevoia devine mai urgentă, dacă aveți puțin timp sau dacă în localitate nu există nici un serviciu de traducere pentru limbile rare de context, de exemplu: japoneză, arabă sau germană.

clip image001197 Translia, a professional translation service

Pentru a face acest lucru, există Translia, o soluție on-line nu doar pentru persoanele care au nevoie de servicii de traducere, dar, de asemenea, pentru cei care domina mai mult de o limbă, și îndrăznesc să meargă on-line. Să vedem cum:

Translia pentru traducători

Este posibil să se înregistreze ca un translator, indică limbile domeniu, și de a lucra de la domiciliu. Puteți selecta valoarea minimă pe cuvânt, pentru aceasta s-ar putea vedea numai ofertele care se potrivesc preferințele dumneavoastră, la sfârșitul lunii banii vine prin PayPal sau transfer bancar.

Translia pentru cei care au nevoie de o traducere

Ai nevoie doar să se înregistreze, trimite documentul de a traduce și alege caracteristici, cum ar fi:

  • În momentul în care este disponibil, de la ore la săptămâni. Acest lucru este de a oferi prioritate în funcție de disponibilitatea de full-time traducători.
  • Tip de traducere, care poate fi pe deplin profesionist, ca un document legal gata pentru publicare, rapid pentru uz personal și alte mult mai ușor să înțeleagă conținutul.

Pentru mai multe dintre aceste condiții:

  • Sistemul poate integra mai mult de un traducător, astfel încât să se lase în timp și cu o calitate de așteptat. De obicei, conținutul este împărțită în paragrafe mici, astfel că mulți pot colabora.
  • Colaborarea se bazează de asemenea pe clasament realizat, de a traduce, revizui sau corecta.
  • Clientul nu plătește până când este complet mulțumit, acest lucru se poate face atât prin Paypal sau carte de credit.

Pe scurt, este un mare serviciu.

clip image0025 Translia, a professional translation serviceTranslia pentru membrii

În plus, există un serviciu de membru care vă plătește un comision pentru fiecare persoana care, de la o legătură de acest fel, cererile de o traducere sau furnizează servicii prin intermediul Translia.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o traducere, sau de lucru de la domiciliu ca un traducător, Translia este locul.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.