Home > Trage pe linie pe Google Maps

Trage pe linie pe Google Maps

Să ne imaginăm că avem nevoie pentru a trimite un client o hartă schiță, astfel el poate vizualiza on-line sau în Navigator său GPS. De exemplu, dacă avem o parcelă de vânzare cu calea pentru a ajunge acolo și indicații rutiere său. Un alt exemplu ar putea fi un domeniu de vedere MODIS satelit de la acea zi, care sperăm să se încarce în programul nostru de cartografiere.

Cel mai simplu ar fi să-l atragă pe Google Earth si trimite KML salvat, dar dacă vrem să utilizeze datele de bază, cum ar fi MODIS imagini, OSM sau o vizualizare domeniu Google Maps, cu siguranță nu este atât de simplu.

Pentru aceasta, GPS-ul Visualizer are un serviciu foarte practic gratuit, care ne lasă să lucreze schite on-line de zona de tip, ruta și punctul. Apoi, fișierul poate fi salvat ca KML sau GPX.

clip image002160 Draw on line on Google Maps

Pentru a desena o zonă avem doar produse marca, acesta poate fi modificat cu drag să-l închidă, trebuie să faceți clic pe primul punct. În cazul în traseu, faceți clic pe ultimul punct, la capătul apare opțiunea de a introduce numele de accident vascular cerebral.

Ca fundal, acesta poate fi ales Google Maps în versiunile imagini prin satelit hibrid sau teren. Acesta poate fi, de asemenea, plasate:

  • Deschide Street Map
  • De zi cu zi MODIS
  • Blue Marble
  • Landsat 30m

Pentru țările cu mai multe informații, vă rugăm să consultați, de asemenea:

  • USGS topo, aerian + G
  • OpenCycleMap topo.
  • NRCan serviciu canadian.

De asemenea, alături de alegerea imaginii de fundal puteți selecta un procent de transparență care, în cazul de a fi 100%, ar trebui să arate doar o hartă desenată. Aceasta este cel mai bine de GPS-ul Visualizer, Că, atunci când straturile sunt terminat, acesta poate fi salvat ca fișier KML pentru vizualizare pe Google Earth sau GPX pentru a încărca pe un echipament de navigație GPS.

clip image003121 Draw on line on Google Maps

În unele cazuri, blocat pop-up poate interveni la salvarea fișierelor. În funcție de browser-ul trebuie să permită pop-up-uri pentru a fi afișate, în exemplul Sunt folosind Google Chrome.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.