Home > Toolkit-uri pentru AutoCAD Map 3D 2009

Toolkit-uri pentru AutoCAD Map 3D 2009

În luna noiembrie, va avea loc în diferite orașe din Spania AutoCAD Map 3D 2009 seminarii cu soluții pentru diferite domenii, ca de topografie, de apă, canalizare și energie electrică.

clip_image001

Ce să fie așteptăm în Topografie:

Nu vor fi prezentate instrumente pentru a crea, vizualiza și analiza modele topografice, precum și pentru proiectarea și procesele de actualizare corecte atunci când se lucrează cu date de puncte adunate prin instrumente și dispozitive topografice, scanare și GPS. Cu cunoștințe a acestor instrumente este de așteptat pentru a ajuta la planificatori, proiectanți, ingineri și designeri pentru a face o mai bună utilizare a informațiilor pe topografie, GPS și LIDAR (Light Detection și Variind) în AutoCAD Map 3D 2009. Instrumente de topografie încearcă să ofere următoarele funcționalități:

  • Suport mai bun pentru date punct: fișiere ASCII, surse de date FDO și puncte AutoCAD de alocare a activelor și de a crea suprafete 3D cu o mai mare precizie.
  • Crearea de suprafete: utilizarea de cantitate mare de seturi de date, puncte și contururi pentru a crea, afișa și analiza suprafete 3D.
  • Mai multe comenzi COGO: comenzi de orientare / directia si distanta / distanță definită cu precizie de puncte pentru alocarea activelor și informații schita.
  • Suport LandXML: schimbul ușor de suprafete cu alte pachete software prin import / export a LandXML TIN și exportul de GeoTIFF suprafețe GRID.
  • Documentație de utilizare: manual de utilizare și API Reference pot profita din plin de Toolkit în mai puțin timp.

Evenimentele vor avea loc in urmatoarele orase:

Barcelona, ​​Llanera, Albacete, Almeria, Murcia, Madrid, Sevilla, Geta Fe, Valencia, Erandio.

Aici puteți vedea informații complete și datele seminarului.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.