Home > Testarea și critica gvSIG 1.9

Testarea și critica gvSIG 1.9

Acesta a fost recent a anuntat Versiunea 1.9 a gvSIG în versiunea alpha, după testarea l-amclip_image002au decis să părăsească unele impresia înainte uita lor:

Descărcați

Este posibil să fie descărca o versiune cu premise, care are o greutate de 103 MB pentru Windows și 116 MB pentru Linux. Aceasta este o alternativă bună, dacă nu aveți o instalare de 1,3 sau, în cazul în care aveți o versiune de instalare de lucru, poate fi descărcat o versiune cu nici premise, care merge de 80 MB.

Este, de asemenea, versiunea disponibila 1.9 a codului.

Instalare

Am descărcat versiunea fără condiții prealabile și sa întâmplat să-mi că instalarea mi-a lăsat agățat cu mesajul:

java.IO.FileNotFoundException: C: Documents and Settings …

Se pare că acest lucru se datorează faptului că unele proprietăți trebuie să fie atribuit Java, acestea ar putea fi de taxe până la semnarea scrisorii de moarte, astfel încât să nu-mi complica am dezinstalat versiunile existente. Apoi, când se rulează din nou Setup vă îndemn să revizuiască în cazul în care sunt necesare cerințe și acest instalat versiunea Java potrivit … apoi totul a mers fără probleme.

Atunci când este instalat, acesta nu mi-a creat pictograma de pe desktop sau în meniul Start (deși cred că ea ma întrebat dacă vreau eu, și am spus da), asa ca am avut de a crea comenzi rapide, de unde este instalat.

C: Program Files gvSIG_1.9_alpha bin gvsig.exe

Pentru aceasta se face “copie” la dosar, apoi “Paste scurtătură”

Execuție

Când deschideți un proiect existent care a lansat-mi un mesaj profan, aparent de tip proiecția lui … dar nu cred că este o eroare permanent.

Coordona eroare de funcționare: + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = -3.0 + K = 0,9996 + x_0 = 500000.0 + y_0 = 0.0 + ellps = intl + unități = m la + proj = tmerc + lat_0 = 0.0 + lon_0 = – 87.0 + K = 0,9996 + x_0 = 500000.0 + y_0 = 0.0 + ellps = WGS84 + referință = unități WGS84 + = m:

De asemenea, cred că acum consumă mai multe resurse, se simte un pic mai lent procesul, în acest sens, ei au anunțat că vor exista îmbunătățiri în materie de arhitectură … și ei trebuie să-l considerare.

Putem presupune că această versiune va oferi mai mult de la sine, ca mai multe funcționalități sunt integrate treptat și va lua maturitate.

Se înțelege că aceasta este o versiune de încercare, și în curând vom avea versiunea gvSIG 2stable, apoi îndoielile care vin la listele de discuții vor fi rezolvate … apropo, unele banalitate simplu ca acest personaj deplasat acolo.

clip_image004Printre cele mai bune caracteristici, de care am menționat mai devreme ceva este includerea de sextantul într-un singur clic. În interior există mult, deoarece raster de conversie de date pentru vector până la analize hidrologic.

Dar, în plus față de aceasta este:

-Includerea TIN pentru a crea ochiuri triunghiulare … Cred că pot lucra contururi (analiză 3D …)

Instrumente de analiză de rețea

Instrumente pentru a converti raster la vector (arc de scanare …)

Includerea topologie

… Printre multe altele, pe care vom avea timp pentru a vorbi

clip_image006Aspect … multe de făcut

Un pas înainte este ceea ce au făcut, dar eu cred că acesta un curs de iconografie ar veni bine să graphic designeri pentru că trebuie să ne amintim ce “icoane” sunt și cum ar dintre ele trebuie să conducă la ceva, păstrarea curățare grafic și identitate de corporatie .

Pentru a face icoane criteriile necesare dincolo de a face desene foarte complexe, în Corel Draw si apoi folositi Gimp pentru a le converti în cifrele de 64 × 64. Folosirea de umbre, străluciri și degradeuri trebuie să fie pusă la îndoială în butoane care au doar un singur clic, simplificarea și să investească mai mult timp pe icoane pentru “pe mouse-ul peste” ar putea fi un pariu bun.

clip_image008

Din nou, nici nu este proiectantul straluceste cu marile opere de artă transformat în figurine, trebuie să recunoaștem că am fost treptat cu capacități grafice mai bune de la arhaic create de pensula, cu un zoom 8x, dar noi nu trebuie să abuzeze și pervers conceptul original de “icon”

Aici am pleca câteva exemple

 

clip_image012Este un avion, nu, o pasăre, nu, este … linia de comandă

… F *, cum nu aș putea imagina … în cazul în care se pare … pare … ceea ce nu vi se pare?

clip_image014O imprimantă, un rezervor de război … nu, este istoria

Ce sa întâmplat … nu vezi ca se pare ca simbol al microfilm stocate într-un criptograf.

clip_image010În general, icoane par a fi foarte marginilor întunecate, foarte puternice liniare și lipsa de uniformitate, vezi spline cu privire la alte obiecte de creare. Nici este destinat cum va fi văzută ca un ecran cu rezoluție mai mare și, prin urmare, mai mic este folosit.

clip_image016Există momente când este mai bine să semene cu convențiile acceptate, cum ar fi “Undo” și “Redo” decât de a face aceste săgeți de navigare … * xtrax, și cu un chenar portocaliu …

Precum și dezvoltarea de software, în care caracteristici sunt adăugate la un design general, iconografie trebuie să ia în considerare o identitate … dacă nu, se va arata ca un pom de Craciun pentru care ați fost agățat figurine fără criterii, cum ar fi armonie, simetrie sau mișcare.

Dar bine, bine ai venit la lucrurile bune pe care această versiune promite.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.