Home > TatukGIS Viewer … un vizualizator de mare

TatukGIS Viewer … un vizualizator de mare

De acum este unul dintre cele mai bune (dacă nu cel mai bun) CAD / GIS telespectatorii date am văzut, practic și gratuit. Tatuk este unLinia de produse născut în Polonia, la doar câteva zile în urmă a a fost anunțat TatukGIS Viewer versiunea 2.

Alte spectatori

Dacă apreciem programe gratuite de alte marci, cu condiția de a vizualiza datele pe care le veți găsi cel puțin una dintre următoarele caracteristici:

  • Nu deschideți proiecte, cum ar fi: ArcView 3x Apr, ArcGIS MXD
  • sau harta MapInfo.
  • Nu încărcați MicroStation V8 DGN
  • Nu încărcați formate kml
  • Afișa unele formate numai importul acestora
  • Ea nu poate fi salvat de configurare straturi și stiluri
  • Ea nu poate fi salvată ca proiect

clip image002111 TatukGIS Viewer... a great viewer

Ce datele sunt citite de TatukGIS Viewer

Când vedeți funcționalitatea și capacitatea de a interacționa cu alte formate, se poate observa că vizorul este Editor aproape TatukGIS, fără capabilități de editare, analiza si unele formate de lectură, cum ar fi OGR și FME. Poate că acesta este motivul pentru care merge dincolo de ceea ce telespectatorii din alte programe fac, care se concentrează aproape în propriile lor formate și cu o abordare la fel a se vedea și imprima.

formate vectoriale și CAD comun -DGN V8 (cele mai multe nu)
-DWG 2000 (aici nu merge bine)
-DXF ASCII și binar
-GPX
-WFS
Formate GIS -E00 ASCII și binar
-GML
-LAND XML
-MID/MIF/TAB/MAP (Mapinfo)
-SHP
-GML
-JSON
-KML
-Open Street Map
Baza de date -ESRI baza de date cu caracter personal
-Geomedia SQL Acces Warehouse
-SQL BLOB (caracteristici simple)
-SQL normalizat (caracteristici simple)
-TatukGIS SQL binar
Formate Raster -Maaaaany, inclusiv:
WMS, MrSID, BIL / SPOT, IMG, ECWP bazate pe server, ADF.
Proiectele care citesc -ArcView 3x
-ArcExplorer
-ArcGIS (nu e un conversor)
-Mapinfo
-TatukGIS

Care funcționalități atractive au

Interfață foarte curat, Cu panouri laterale la, varietate stil drept, care include proprietăți obiect selectat, straturi de proiect și un mini – hartă, jos se poate încărca tabelele de atribute în tab-uri atractive. Toate pot fi trase ca ferestre plutitoare sau mișca foarte liber.

Încărcarea de straturi. Straturile sunt de sarcină, se recunoaște într-un mod minunat proiecția de mulți CAD / GIS formate și re-proiecte pe acoperi în proiecția Viewer. Suporta scară de vizualizare, transparență, ierarhie, memoria cache și redare. De asemenea, se poate face grupuri de strat.

Stiluri pentru straturi. Acesta poate fi aplicat la teme straturi, de tip linie, completa, umple model, grafică bar, pie, etc Aceste proprietăți strat pot fi salvate cu extensia. Ini pentru ao aplica la alții.

Tag-uri. În proprietățile strat se poate aplica etichete cu stiluri foarte atractive, care pot fi statice sau dinamice atunci când se afișează pentru a fi mutat și văzut în timp ce stratul este vizibil. Acesta include de randare HTML.

Ajutorul. Vă permite să alegeți un atribut tabel care este clip image00382 TatukGIS Viewer... a great viewerafișat atunci când mouse-ul este peste obiect (indicii) și implementează, de asemenea, hyperlink-uri în cazul în care există în datele tabelare.

Măsurare. Acesta dispune de instrumente (nu anticipate) de dreptunghiuri, cerc, cale, poligon, unghi dreptunghi. Când faceți clic dreapta pentru a copia coordonatele în stocarea temporară.

Limba și stilul. Cu un simplu click poti alege limba din care este spaniol, și, de asemenea, stil de interfață.

Imprimarea. Ea are o funcționalitate destul de practic și de imprimare, inclusiv pentru export PDF.

Viteză. Toate acestea se face cu o agilitate foarte surprinzător, am incarcat 14 ortofotoplanuri ECW, 16 de hărți DGN, conectat la un aprilie ArcView cu 11 straturi și de la un Acer Aspire One … bucătărie foarte bine.

Date tabelare. Este foarte interesant de implementare tabele, așa cum stil uDig se ocupă de clip image00461 TatukGIS Viewer... a great viewerfilele care se adaugă, cu un simplu click de la straturile de proiect. Spațiale Proprietățile obiectelor sunt afișate ca domeniu și lungime, un aspect interesant este că obiectele pot fi atinge individual și să fie ales optiunea de a nu vizibile, chiar dacă stratul este. Există, de asemenea, o serie de procese de filtrare, individuală și de selecție de grup.

Salvați proiectul. Proiectul poate fi salvat, în stilul unei MXD / apr cu extensia ttkgp pentru al deschide din nou,. De simplu se aseamănă, acesta poate fi implementat prin TatukGIS Server Internet ca serviciu ASP.NET.

Concluzie

Categoric, se înlocuiește ceea ce face un program gratuit semn viewer, la o viteza de implementare foarte eficient. Cea mai bună interacțiune cu formatele, standardele și proiecte de programe de utilizarea populare programe (ESRI, OpenGIS, Bentley, MapInfo, Google Earth). Nu e rău pentru gratuit.

Vezi mai multe de TatukGIS Viewer

Descărcați TatukGIS Viewer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.