Home > TatukGIS Viewer … μια μεγάλη θεατή

TatukGIS Viewer … μια μεγάλη θεατή

Προς το παρόν είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) CAD / GIS θεατές δεδομένων που έχω δει, πρακτικό και δωρεάν. Tatuk είναι ένα σειρά προϊόντων γεννήθηκε στην Πολωνία? μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε TatukGIS Viewer έκδοση 2.

Άλλες θεατές

Αν εκτιμούμε τα δωρεάν προγράμματα άλλων κατασκευαστών, με την προϋπόθεση να προβάλετε τα δεδομένα, θα βρείτε τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Μην ανοίγετε έργα όπως: ArcView 3x Απρ, ArcGIS mxd
  • ή χάρτη MapInfo.
  • Μην τοποθετείτε MicroStation V8 αρχεία DGN
  • Μην τοποθετείτε KML μορφές
  • Εμφάνιση κάποιες μορφές μόνο την εισαγωγή τους
  • Δεν μπορεί να σωθεί στρώματα διαμόρφωσης και στυλ
  • Δεν μπορεί να αποθηκευτεί ως έργο

clip image002111 TatukGIS Viewer... a great viewer

Ποια είναι τα δεδομένα διαβάζονται από TatukGIS Viewer

Όταν δείτε τη λειτουργικότητα και την ικανότητα να αλληλεπιδρούν με άλλες μορφές, μπορεί να παρατηρήσει ότι το σκόπευτρο είναι σχεδόν TatukGIS επεξεργασίας, χωρίς δυνατότητες επεξεργασίας, ανάλυσης και κάποια ανάγνωση μορφές, όπως OGR και FME. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνει πέρα ​​από ό, τι κάνουν οι θεατές των άλλων προγραμμάτων, των οποίων η εστίαση είναι σχεδόν στην ίδια μορφή τους και με μια προσέγγιση για λίγο δείτε και να εκτυπώσετε.

Μορφές φορέα και κοινή CAD -DGN V8 (οι περισσότεροι δεν το κάνουν)
-DWG 2000 (εδώ πάει στραβά)
-DXF ASCII και binary
-GPX
-WFS
Μορφές GIS -E00 ASCII και binary
-GML
-LAND XML
-MID/MIF/TAB/MAP (Mapinfo)
-SHP
-GML
-JSON
-KML
-Open Street Map
Βάση δεδομένων -ESRI προσωπική βάση δεδομένων
-Geomedia SQL Access αποθήκη
-SQL BLOB (Simple Features)
-SQL Normalized (Simple Features)
-TatukGIS SQL δυαδικό
Raster Μορφές -Maaaaany, όπως οι εξής:
WMS, MrSID, BIL / SPOT, IMG, ECWP που βασίζονται σε διακομιστή, ADF.
Έργα που διαβάζουν -ArcView 3x
-ArcExplorer
-ArcGIS (υπάρχει ένα conversor)
-Mapinfo
-TatukGIS

Ποια ελκυστικές λειτουργίες έχουν

Πολύ καθαρό περιβάλλον, Με πλευρικά προς τα δεξιά, το στυλ πολλαπλή εξαγωγής, το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιότητες αντικειμένων, τα στρώματα του έργου και ένα μίνι – χάρτη, κάτω μπορεί να φορτώσει τους πίνακες χαρακτηριστικό σε ελκυστικές καρτέλες. Όλα μπορούν να συρθούν ως πλωτά παράθυρα ή κινούνται πολύ ελεύθερα.

Φόρτωση των στρωμάτων. Τα στρώματα είναι το φορτίο, αναγνωρίζει σε ένα υπέροχο τρόπο την προβολή πολλών CAD / GIS μορφές και την εκ νέου τα έργα on the fly σε προβολή του θεατή. Υποστηρίζει κλίμακα προβολής, της διαφάνειας, της ιεραρχίας, της προσωρινής μνήμης και απόδοσης. Επίσης, μπορεί να γίνει ομάδες στρώματος.

Στυλ σε στρώματα. Μπορεί να εφαρμοστεί θέματα σε στρώματα, για τον τύπο γραμμής, συμπληρώστε, συμπληρώστε μοτίβο, γραφικά μπαρ, πίτα, κλπ. Αυτές οι ιδιότητες στρώμα μπορεί να αποθηκευτεί με την επέκταση. Ini να το εφαρμόσει σε άλλους.

Tags. Στις ιδιότητες στρώμα μπορεί να εφαρμόσει τις ετικέτες με πολύ ελκυστικό στυλ που μπορεί να είναι στατική ή δυναμική κατά την εμφάνιση για να μετακινηθεί και να δει, ενώ το στρώμα είναι ορατό. Περιλαμβάνει HTML rendering.

Ενισχύσεις. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα χαρακτηριστικό πίνακα που είναι clip image00382 TatukGIS Viewer... a great viewerεμφανίζεται όταν το ποντίκι είναι πάνω στο αντικείμενο (συμβουλές) και αναπτύσσει hyperlinks αν υπάρχουν στα δεδομένα πίνακα.

Μέτρηση. Έχει τα εργαλεία (δεν snap) των ορθογωνίων, κύκλος, μονοπάτι, πολύγωνο, γωνίας ορθογωνίου. Όταν κάνετε δεξί κλικ για να αντιγράψετε τις συντεταγμένες στο πρόχειρο.

Γλώσσα και το ύφος. Με ένα απλό κλικ μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα μεταξύ των οποίων είναι η ισπανική, αλλά και το στυλ interface.

Εκτύπωση. Έχει ένα αρκετά πρακτικό και εκτύπωση λειτουργικότητα, συμπεριλαμβανομένης της εξαγωγής σε pdf.

Ταχύτητα. Όλα αυτά γίνονται με ένα πολύ περίεργο ευελιξία? Έχω φορτωθεί 14 ορθοφωτογραφίες ECW, 16 DGN χάρτες, συνδέεται με μια ArcView Απρίλιο με 11 στρώματα και από ένα Acer Aspire One … τηγάνια πολύ καλά.

Πινάκων δεδομένων. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ανάπτυξη πίνακες, όπως uDig στυλ που χειρίζεται clip image00461 TatukGIS Viewer... a great viewerκαρτέλες που προστίθενται με ένα απλό κλικ από τα στρώματα του σχεδίου. Οι χωρικές ιδιότητες αντικείμενα που εμφανίζονται ως περιοχή και το μήκος? Μια ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ότι τα αντικείμενα μπορούν να αγγίξει ξεχωριστά και να επιλέξει την επιλογή δεν είναι ορατή, ακόμη και αν το στρώμα είναι. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από διαδικασίες φιλτραρίσματος, ατομική και ομαδική επιλογή.

Αποθήκευση έργου. Το έργο μπορεί να σωθεί, στο ύφος ενός mxd / Απρίλιο με την επέκταση ttkgp για να το ανοίξετε και πάλι?. Με απλή μοιάζει, μπορεί να αναπτυχθεί από το διακομιστή Internet TatukGIS ως ASP.NET υπηρεσία.

Συμπέρασμα

Σίγουρα, αντικαθιστά ό, τι οποιοδήποτε ελεύθερο πρόγραμμα σήμα θεατή να κάνει, σε μια πολύ αποτελεσματική ταχύτητα ανάπτυξης. Το καλύτερο είναι η αλληλεπίδραση με τα σχήματα, τα πρότυπα και τα έργα του προγράμματος της λαϊκής χρήση προγραμμάτων (ESRI, OpenGIS, Bentley, MapInfo, Google Earth). Δεν είναι κακό για δωρεάν.

Δείτε περισσότερα της TatukGIS Viewer

Κατεβάστε TatukGIS Viewer

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.