Home > Street View wordt steeds rechts gepositioneerd in Europa

Street View wordt steeds rechts gepositioneerd in Europa

Slechts een paar dagen na Google lanceerde vier steden in Spanje met het oog op straatniveau, zijn vrijgelaten vier steden in Italië dat dit toont een trend in Europa suggereert dat de volgende zou kunnen zijn Duitsland of Engeland. Italiaanse steden die zijn opgenomen zijn Rome, Milaan, Florence en het Comomeer

Slechts een paar dagen na dat Google lanceerde in Spanje vier steden met uitzicht op de straat, het is vrijgegeven vier steden van Italië die met deze toont een trend in Europa suggereert dat de volgende plek zou Duitsland of Engeland. De steden van Italië die zijn opgenomen zijn Rome, Milaan, Florence en Lago di Como.

clip image001301 Street View is getting right positioned in Europe

Het is duidelijk dat Google is gericht op gebieden met een grotere toegang tot het internet maar het moet worden gered van het feit dat Spanje was het tweede gekozen land in Europa is een waardevol voorbeeld richting Spaans-sprekende gemeenschap. Een van de interessante aspecten van de Spaanse lancering was de reclamecampagne en strategische allianties met bedrijven die werden uitvoering van applicaties die klaar is voor release waren.

Panoramio was eerder een voorbeeld van Spaans-innovatie, nu is de verwachting dat met Google Street View van de ‘small business’ zal worden geïntegreerd om het business model waarbij gebruikers betalen wanneer georeference bedrijf. Voor media is gestuurd naar ons de advertentie in pdf-formaat, terwijl in een pagina opgeslagen in Google Sites wordt gehandhaafd de informatie beschikbaar is, een van de meest hoogtepunt clip image002219 Street View is getting right positioned in Europevan de communicatiestrategie is:

De algemene bevordering van mobiele

“Neem de Google Maps-technologie in uw zak. Met Street View in Google Maps voor Mobile, zult u nooit meer de weg kwijt.

Niet altijd moet je een richting waarin u bent geconfronteerd met de computer te vinden. Daarom hebben we Street View-functie voor Google Maps voor mobiel toegevoegd.

Deze promotie is gericht op de recente vernieuwing van de mogelijkheden van Google Earth voor gebruik op mobiele apparaten.

De promotie aan eindgebruikers

Google Maps Street View
10 tips voor het gebruik van bepaalde gebruikers ‘

LaNetro vrijetijdsgids zal een van de pioniers in het gebruik van de Street View dienst om gebruikers te helpen plannen van hun vrije tijd en is al bezig met de uitvoering van het project. “Wij hopen om verder te verrijken onze aanbiedingen en diensten voor vrijetijdsbesteding met de implementatie van Google’s Street View,” zei Juan Vallejo, algemeen directeur van lanetro.com. “Met de voordelen van het tonen van de straat het imago van een lokale straat of weg, kan elke gebruiker zichtbaar verbeteren zijn ervaring op onze site.”

clip image003164 Street View is getting right positioned in EuropeDe promotie naar ontwikkeling op API

Het betrokken zijn bij de lancering bedrijven worden gestimuleerd om zijn initiatief verschillende toepassingen van het product te hebben geïdentificeerd in de sectoren toerisme, huisvesting en onderwijs, waardoor, bijvoorbeeld, om gemakkelijk vinden bedrijven en lokale plaatsen van kleinere omvang.

fotocasa.es is het eerste vastgoed portaalsite in Spanje in te nemen Google Street View service aan de lijst van eigenschappen. “Met Google Street View, zal onze gebruikers de straten te zien en zelfs wijken waar worden geplaatst huizen van hun belang, een informatie die de beslissing van de aanschaf of huur zal vergemakkelijken”, zegt Monica Espina, directeur van het onroerend goed portal: Mónica Espina.

Naast deze campagne, is het lanceren van eenpromotionele nieuwsbrief met het item

Google Maps Street View 
10 tips voor bedrijven en organisaties gebruiken

Goede tijd voor onze Latijns-Amerikaanse milieu, we zullen zien wat volgt, als je wilt voorbeelden van Street View Italië zie ik aanbevelen deze blog, dat is een van mijn favoriete.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.