Home > Street View este obtinerea chiar poziționat în Europa

Street View este obtinerea chiar poziționat în Europa

Doar cateva zile dupa ce Google a lansat patru orase din Spania, cu o vedere la nivel de stradă, au fost lansate patru orase din Italia care aceasta arată o tendință în Europa, sugerând că ar putea fi următoarele Germania sau Anglia. Orașe italiene, care sunt incluse sunt Roma, Milano, Florența și Lacul Como

Doar cateva zile dupa ce Google a lansat în Spania, patru orașe, cu vedere la stradă, a fost lansat patru orașe din Italia, care cu acest lucru arată o tendință în Europa, sugerând că locul următor ar putea fi Germania sau Anglia. Orașele din Italia, care au fost incluse sunt Roma, Milano, Florența și Lago di Como.

clip image001301 Street View is getting right positioned in Europe

Este clar că Google este orientat spre zone cu acces mai mare la Internet cu toate acestea trebuie să fie salvat de faptul că Spania a fost a doua țară aleasă în Europa a fost o probă de valoare față de comunitate vorbitoare de limba spaniolă. Una dintre cele mai interesante aspecte în lansarea Spania a fost campanie de publicitate și alianțe strategice cu companii care s-au punere în aplicare a aplicațiilor care au fost gata de lansare.

Panoramio fost anterior un exemplu de spaniolă-inovare, acum este de așteptat ca cu Google Street View “afaceri mici” vor fi integrate în modelul de afaceri în care utilizatorii să plătească, atunci când de afaceri georeferențiere. Pentru mass-media este a fost trimis la noi anunț în format PDF, în timp ce într-o pagină stocate în Site-uri Google este menținută informațiile disponibile, printre cele mai culminant clip image002219 Street View is getting right positioned in Europestrategiei de comunicare este:

Promovarea generală a mobil

“Ia tehnologia Google Maps în buzunar. Cu Street View pe Google Maps pentru mobil, nu veți obține pierdut din nou.

Nu întotdeauna ai nevoie pentru a găsi o direcție vă confruntați pe computer. Prin urmare, am adăugat Street View funcție a Hărți Google pentru mobil.

Această promoție este axat pe recenta inovatie a capacităților Google Earth pentru utilizarea pe dispozitive mobile.

Promovarea la utilizatorii finali

Google Maps Street View
10 sfaturi pentru utilizarea anumitor utilizatori ”

Ghid de petrecere a timpului liber LaNetro va fi unul dintre pionierii în utilizarea serviciului Street View pentru a ajuta utilizatorii să planifice timpul lor liber și se lucrează deja la implementarea proiectului. “Speram a îmbogăți în continuare ofertele noastre și servicii de petrecere a timpului liber cu punerea în aplicare a Google Street View”, a declarat Juan Vallejo, Director General al lanetro.com. “Cu avantajele de a arăta imaginea pe stradă de orice stradă locale sau de drumuri, orice utilizator poate îmbunătăți vizibil experiență pe site-ul nostru.”

clip image003164 Street View is getting right positioned in EuropePromovarea spre dezvoltare pe API

Companiile implicate în lansarea sunt promovate pentru inițiativa sa de a fi identificat diferite utilizări ale produsului în sectoarele turism, locuințe și educație, care să permită, de exemplu, pentru a găsi cu ușurință companii și locuri locale de dimensiuni mai mici.

fotocasa.es este primul portal imobiliar în Spania în include Google Street View serviciu pe lista sa de proprietăți. “Cu Google Street View, utilizatorii noștri vor vedea pe străzi și chiar cartiere unde sunt amplasate casele de interesul lor, o informație care va facilita decizia de cumpărare sau de închiriere”, spune Monica Espina, Director al real estate portal: Mónica Espina.

Alături de această campanie, este lansarea unui Buletin de promovare cu elementul

Google Maps Street View 
10 sfaturi pentru companii și organizații folosesc

Moment bun pentru mediul nostru hispanici, vom vedea ce urmează, dacă doriți să vedeți exemple de Street View Italia Vă recomandăm acest blog, care este una dintre mele preferate.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.