Home > Street View är att få rätt läge i Europa

Street View är att få rätt läge i Europa

Bara ett par dagar efter att Google lanserade fyra städer i Spanien inför på gatunivå, har släppt fyra städer i Italien att det finns en trend i Europa tyder på att följande kan vara Tyskland eller England. Italienska städer som ingår är Rom, Milano, Florens och Comosjön

Bara ett par dagar efter att Google lanserade i Spanien fyra städer med utsikt mot gatan, har det släppts fyra städer i Italien som med detta visar en trend i Europa tyder på att följande plats kan vara Tyskland eller England. De städer i Italien som har inkluderats är Rom, Milano, Florens och Lago di Como.

clip image001301 Street View is getting right positioned in Europe

Det är tydligt att Google är inriktad på områden med större tillgång till Internet men det måste räddas av att Spanien var den näst valt land i Europa har varit en värdefull prov mot spanska språkgemenskapen. En av de intressanta aspekterna i Spanien lansering var reklamkampanj och strategiska allianser med företag som genomför program som var redo för release.

Panoramio tidigare var ett exempel på spansk-innovation, nu det förväntas att med Google Street View på “småföretag” kommer att integreras i affärsmodellen, där användarna betalar när geografiskt bestämda företag. För Media skickades till oss annonsen i pdf-format, medan i en sida lagras i Google Sites bibehålls tillgänglig information, bland de mest höjdpunkt clip image002219 Street View is getting right positioned in Europeav kommunikationsstrategin är:

Den allmänna främjandet av mobil

“Ta Google Maps-teknik i fickan. Med Street View på Google Maps for Mobile, kommer du aldrig att gå vilse igen.

Inte alltid du behöver hitta en riktning du är vänd datorn. Därför har vi lagt till Street View-funktionen i Google Maps för mobilen.

Denna kampanj fokuserar på den senaste innovationen av Google Earth: s kapacitet för användning på mobila enheter.

Främjandet till slutanvändare

Google Maps Street View
10 tips för vissa användare kan använda

LaNetro fritid guide kommer att vara en av pionjärerna i att använda Street View tjänst som hjälper användare att planera sin fritid och arbetar redan på projektets genomförande. “Vi hoppas att ytterligare berika våra erbjudanden och fritidstjänster med genomförandet av Googles Street View”, säger Juan Vallejo, generaldirektör för lanetro.com. “Med fördelarna visar gatan image av någon lokal gata eller väg, kan alla användare förbättras påtagligt sin upplevelse på vår webbplats.”

clip image003164 Street View is getting right positioned in EuropeFrämjandet mot utvecklingen på API

De företag som deltar i lanseringen förs fram för sitt initiativ att ha identifierat olika användningar av produkten i turism, bostäder och utbildning, så att, till exempel, för att enkelt hitta företag och lokala platser av mindre storlek.

fotocasa.es är inkorporera den första fastigheter portal i Spanien i Google Street View tjänsten till sin lista av fastigheter. “Med Google Street View, kommer våra användare ser på gatorna och även stadsdelar där placeras husen i deras intresse, en information som kommer att underlätta beslutet om köp eller hyra”, säger Monica Espina, chef för fastighets-portal: Mónica Espina.

Vid sidan av denna kampanj är den att inleda en PR-nyhetsbrev med objektet

Google Maps Street View 
10 tips för företag och organisationer använder

Bra tid för våra spansktalande miljö, vi får se vad som följer, om du vill se exempel på Street View Italien Jag rekommenderar denna blogg som är en av mina favorit.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.