Home > Spruitstuk GIS 9 … sneller

Spruitstuk GIS 9 … sneller

Vanaf 16 maart, kregen we een vaporware dan Manifold een persbericht, die spreekt over de aanstaande voorrang van haar 9 heeft gemaaktth versie product. Volgens wat ze hebben gezegd, zou Manifold GIS 9 worden het verlaten van de markt in deze 2009 eerste helft, en Chris C heeft al uitgesproken over.

Na twee jaar, we weten dat het niet zo was … maar we kunnen de trends zien en het is interessant wat we hebben gezien van 8,09 tot 8,24 de versie.

Hoeveel kon Manifold 9 kosten?

Volgens de aankondiging, Manifold 8th tot 9 Manifoldth versie-update moet kosten tussen de $ 50 en $ 100. Ze hebben gezegd een plus voor eerdere versies updates, dat is mijn zaak, dus ik neem aan dat de kosten zouden rond $ 150 gaan.

Het is duidelijk dat als we maar twee beschikbaar activeringen, toen we een upgrade naar de 9thversie zullen we terugkeren naar onze 5 eerdere activeringen … Hoera! voor de low-cost software.

Wat is er nieuw op Spruitstuk 9?

clip image0018 Manifold GIS 9... fasterZe hebben niet gezegd nog niet veel, behalve dat haar aanpak gericht op werken met multicore processors zullen zijn. Al hun 8th versie heeft operationele functionaliteit met NVIDIA CUDA kaarten, waar processen verbruiken veel middelen worden relatief eenvoudig, lijkt ons niet alleen dat onze machine is een super computer, maar software is zeer efficiënte functionaliteit. Alles heeft de neiging om meerdere processen hardware te benutten, maar toegepast op de ontwikkeling van software.

En als ik het over het maken van efficiënte processen, ik bedoel wat ze deden in de demo waar een digitaal terrein model nam 6 minuten worden uitgevoerd en onder 11 seconden haar toepassing verzenden via meerdere processen.

Dit is een echt verminderen verwerkingstijd, wat hen Geotec het vorig jaar te winnen.clip image0024 Manifold GIS 9... faster

Het lijkt erop dat Manifold zal zich richten op deze; exploiteren verwerkingssnelheid veroorzaken haar mededeling teveel gericht is op het oplossen van repetitieve vragen beschouwd met videokaarten kwaliteiten die zal toestaan ​​9th versie prestaties en de lage kosten van Nvidia kaarten. Dit zou betekenen niet alleen processen, maar een beter beheer van de. Map indeling waarbinnen Manifold behandelt vrijwel alles en eventueel breidt de potentie om de IMS-diensten formaat publicatie.

Voor nu kunnen we gewoon wachten, geen 9-versie, maar veel van deze oude dromen gebeurt bijna waar.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.