Home > Spanje, het tweede Europese land dat Street View hebben

Spanje, het tweede Europese land dat Street View hebben

Het is al een realiteit, hoewel het is aangekondigd voor morgen 28 november de officiële lancering, vanaf vandaag is het begonnen te zien uitzicht op de straat in minstens vier steden van Spanje:

  • Madrid
  • Barcelona
  • Valencia
  • Sevilla

clip_image002

Met deze Google tonen haar grote belangstelling voor Latijns-Amerikaanse markt, zoals Spanje wordt het tweede land in Europa om uitzicht op de straat hebben, behalve dat Europa het eerste continent waar sprake is van meer dan een land met dit voorrecht. Andere landen zijn de VS, Japan en Australië, dat met Frankrijk en Spanje bedragen 5 … voor zover wij weten.

Dit is de weergave in Google Earth, waar u naar het tabblad “op straat” te activeren, hoewel voor wat sommigen had verteld waar ze auto’s hadden gezien zijn er meer steden … tenzij sommigen zijn vermomd, op zoek naar meisjes die de borst clip_image003

clip_image004

clip_image006Dit is de weergave in Google Maps, waar je de “straat”-knop moet activeren, dichterbij kan worden gezien van de blauwe plekken die de routes genomen zoals gezien in Frankrijk tonen.

 

clip_image007

Hoewel ze zijn niet geupload vele standpunten, in het geval van Madrid kunt u het blauwe gebied waar u zal het worden gezien zien, en er is een voorbeeld van de kruising componist Francisco Alonso de straten ‘en Pedro Heredia. he he, hier het wordt verontrustend het geval, omdat tot dusver Google heeft niet gewerkt met namen zolang deze zich in onze Latijnse landen, vaak gebruikt te zijn 1, 3 Ave, Lincoln st … en nu zullen ze hebben om aanpassingen te maken aan de mashup omdat het hele gedicht niet kan worden gelezen.

clip_image008

Hoewel in Google maps kan niet nog allemaal gezien, in Google Earth is nu beschikbaar. Dit is een voorbeeld van Madrid.

clip_image009

In Google Maps Mania er zijn waaruit blijkt wat meer voorbeelden, En zal naar verwachting de informatie in de avond en de rest van ochtend voltooid.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.