Home > Software-ul preferat trebuie să moară

Software-ul preferat trebuie să moară

Ediția din această lună PC Magazine este plin de expresii cu acest nivel de ironie împotriva popularitate Microsoft și în mod special pentru sistemul de operare Windows. Aș dori să dedic acest post la Nadia Molina, care pleacă de la PC Magazine, ne va fi dor de aluniță și vocea ei inconfundabilă pe podcast, dar știm cu siguranță despre ei prin intermediul ei blog personal.

Revenind la subiect lună, John Dvorak, cu un subiect greu“Windows trebuie să moară” propune ca, după 25 de ani de istorie, trebuie să recunoaștem că cel mai popular sistem de operare nu poate progresa mai mult … nu în forma în care se întâmplă. Între timp, Lance Ulanoff face un contrast de modul în care s-au schimbat alte lucruri în 25 de ani și că o repornire de Windows este aproape imposibil, tema lui “Mai mult din același? ¡Nu!” este concludent.

Iar faptul este că Steve Ballmer în urmă cu câteva luni, după ce prost gust care a provocat Windows Vista, îndrăznesc să spun una dintre frazele care va face istorie în Idiotpedia. El a spus că în cazul în care 97% dintre oameni folosesc pentru Windows, care a fost cel mai clar demonstrarea faptului că PC-ul a fost mai bine decât Mac, un mod tragic pentru măsurarea calității datorită volumului de consum. Windows 7 îndrăznește să spun că este doar un pic mai bine decât Windows Vista. Epa!

În tehnologie, utilizatorii nu au mai multă libertate de alegere, dacă nu vrem procesele implementate sunt durabile. Este adevărat că nimeni nu ne-a pus un cuțit pentru a cumpăra mai scump program de pe piata, dar legea lui Moore a fost responsabil de menținerea unui monopol pe mărci comerciale, mare pentru a ucide inițiativele mici, a căror cotă de piață este nesemnificativă și, prin urmare, nesustenabile comercial. Vedem cât de tehnologii inovatoare care dau jumătate înapoi în mare, software-ul de brand sunt privite cu dispreț de către deficitul fani relativă, dimpotrivă, companiile mai mari, mai degrabă decât lupta cu slabiciunile lor sunt doar în căutarea de a satura diferite nișe mutatii de “mod mult mai absurd de conducere noi “.

Aici nu este atât de ușor să spui “pentru preferințele există diferite culori, “(Spaniolă idiom: “para Gustos, Los colores ‘ înseamnă că există o opțiune personală pentru toată lumea), Deoarece ciclul de viață de rochie moda, deși sunt mai scurte, sunt reciclabile, ceva ce nu se întâmplă în mediul tehnologic. Personal, prefer să pună în aplicare aceste branduri supraaglomerate, din cauza ușurința de a găsi resurse umane care se utilizează, suport de vânzări și garanție că nu va muri (in curand). Dar trebuie să recunosc face-o cu soluții low-cost va fi mai ușor în ceea ce privește prețul, confortul și ușurința de a crea noi caracteristici. În greutate de ambele părți ale echilibrului între ceea ce face mai costisitoare și dificil sau făcându-l “nesiguranță durabile”, este evident că prima de risc este mai acceptabil decât cele din urmă.

Într-un mod ciudat, a doua parte PC Magazine a publicației este descoperit aruncat o mulțime de laudă (Expresie spaniolă: ‘flores’, lingușirea) Pentru computere și aplicații Apple, care au fost fac pentru o vreme. Noi felicitam acest act, nu numai crezând că ei au dreptate, ci pentru că în aceste vremuri, atunci când scrie pentru opinia majoritară este o măsură de succes și să înoate împotriva curentului necesită o valoare în sine (Spaniolă idiom: Perse); este riscant (Idiom spaniolă: “Se La juegan”), Dacă ne amintim că versiunea în limba engleză a revistei dispărut câteva luni în urmă (în format print).

Oricine a încercat Linux știe că este mai eficient decât Windows, astfel încât el poate cânta o cu voce tare pentru a fi auzit în cer, în loc să critice gazonul vecinului, chiar face acest lucru doar de zi cu zi 22 de vizitatori. Dar este necesar să fie consecvente și imparțial, în acest sens, având grijă să nu cadă în extreme de neîncredere și pesimism constantă neproductiv. La capătul drumului, pasiunea pentru căutarea de noi modalități de a face lucrurile se vor construi rezultate mai bune și timpul ne va da un motiv.

În concluzie, am recomanda acest post ca un exercițiu necesar în viața privată a celor 45 de inci, care ne despart de monitor; câteva minute pentru a reflecta asupra dacă programele noastre cele mai utilizate din lume geospațiale ar putea merge, de asemenea, cu sicriul în spate. În cazul în care inovațiile din ultimii opt ani au produs o mai mare eficiență în procesele masive, în cazul în care noi moduri de a face lucruri au scăzut pași și necesitatea de a crește RAM este echivalent cu cota de inovare și dezvoltare a avut loc în rutina de zi cu zi.

În ciuda a tot, viata lunga a regelui.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.