Home > Și, în sfârșit, care minuni naturale urmează?

Și, în sfârșit, care minuni naturale urmează?

La data, campania de minuni naturale ne-a dat prima dezamăgire, și este ca în FAQ său au susținut că la 1 ianuarie 2009 vor fi anunțate care sunt minunile naturale care au aplicat la etapa următoare.

Era de așteptat ca în acest moment au definit o minune pentru țară, dar ei încă nu au pronunțat … rău, rău. Deci, acum nu este posibil pentru a vedea care au fost pe partea de sus, și, în plus, ultima dată când am vorbit despre acest lucru a fost în septembrie 2008.

În ciuda de a fi un subiect destul de “străin”, a fumeaza spațiale, a fost unul dintre cele mai discutate, acum nu este posibil pentru a vedea clasamentul, se presupune că juriul ar trebui să fie luarea deciziilor, în ultimele zile abia au aderat la posibilitatea de a vedea propunerile separate pe categorii și anunțuri integrate AdSense pe dreapta.

 

Pe un “neoficial“Astfel, propuneri care din anumite motive nu îndeplinesc condițiile, cum ar fi nu au fost susținute în mod oficial, au o etichetă care spune că nu va trece la faza următoare.

 

Este de așteptat ca în această lună vor fi selectate o propunere de țară, în plus, se alătură celor care sunt împărtășite de mai mult de o și apoi votul va continua până pe 21 iulie, când vor fi selectate cele 21 de finaliste.

Deci, dacă vă așteptați să știți care va câștiga, acesta va fi până în 2011, când la votul final se va termina.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.