Home > Selecție de atribute, AutoCAD – Microstation

Selecție de atribute, AutoCAD – Microstation

Selecția de atribute este o modalitate de aclip image00127 Selection by attributes, AutoCAD   Microstationobiectelor filtru în funcție de criterii speciale; ambele MicroStation și AutoCADfac similară, deși unul dintre cele două programe are unele caracteristici suplimentare în cazul acestui instrument. Eu sunt, folosind pentru acest exemplu AutoCAD 2009 și Microstation V8i.

Cu AutoCAD

Aceasta este activată cu qselect comanda, sau cu pictograma plasat pe dreapta în panoul lateral proprietăți.

În AutoCAD 2009, trebuie să fi găsit, este doar pe dreapta de la utilități, care au selectat pe fila casa.

După ce ați ales un panou se desfasoara permite să:

clip image00216 Selection by attributes, AutoCAD   Microstation– Aplicati de selecție a întregului desen sau doar pentru o selecție parțială

-Alege tipul de obiect (linie, cerc, text, etc)

-Defini condiția de potrivire cu ajutorul operatorilor

-Filtrarea culoare, indicată ca valoare

Și atunci este posibil să se adauge de selecție a unui nou set sau o colecție existentă.

În plus, se pare, de asemenea, selectarea obiectelor, foarte practic de la masa de proprietate care, deși nu prea are funcționalitate pentru acest scop, este folosit pentru a fi practice pentru a selecta obiecte de același tip selectat anterior.

Există și alte tipuri de selecție, ceea ce se întâmplă acum este că, cu Panglica, eu nu le pot găsi atât de ușor. Dar se poate face de la bara de comenzi, introduceți comanda “Select”, apoi introduceți, și apoi “?” simbol, și apoi introduceți. Acest lucru ne va da alte forme de selecție pe care AutoCAD are și chiar nu exista filtre, sunt utile. Deși pentru comparație ar trebui să ia în considerare, de asemenea, ceea ce Microstation face cu selecția elementul.

clip image0039 Selection by attributes, AutoCAD   MicrostationCu Microstation

Comanda devine activ cu “edita / selectați prin atribute“.

În timp ce panoul este destul de similar cu AutoCAD, există mai multe alternative pentru selecție, cum ar fi:

– Nivele de filtrare (straturi), acest lucru funcționează cu un simplu drag sau prin utilizarea CTRL sau schimbarecheie.

-Tipurile sunt aproape la fel de AutoCAD, permițând în același timp 22 de tipuri față de 12, care permite acest lucru. În mod egal, selecție poate fi, prin glisare simplu, și poate avea mai multe tipuri, în același timp, în timp ce cu AutoCAD este doar unul la un moment dat. Prin urmare, AutoCAD folosește funcționalitatea de adăugarea de obiecte de colecție.

“Este posibil de a filtra simboluri de date, în cazul AutoCAD permite doar culoare, Microstation permite stilul și grosimea liniei.

clip image0048 Selection by attributes, AutoCAD   Microstation-Proprietățile de includere sau excludere sunt egale în ambele programe

-Este interesant o opțiune mai mult în care pot fi selectate obiecte, sau urme, cu acest zoom merge la cazul în care obiectele sunt sau le afișa.

clip image0055 Selection by attributes, AutoCAD   Microstation-Apoi, există o opțiune de a alege dacă acestea sunt în afara sau pe (on / off)

-Butonul “executa” efectuează acțiunea, în același timp, există două butoane de mai multe care vă permit să vizualizați alte proprietăți de filtrare

“Criteriile operaționale sunt ca în AutoCAD (egal cu, majore, minore, etc), și a alerga în butonul de jos” Tag-uri “, Dar cu condiția pe care le puteți adăuga mai multe criterii în același timp cu” și, sau “operatori

clip image0065 Selection by attributes, AutoCAD   Microstation

Și vârful suplimentar, care este foarte bun, în “Instrumente / selecta din elementul“Se poate selecta proprietățile potrivite ale unui obiect în desen. Acest lucru este util, deoarece acesta este utilizat în cazul în care doriți să alegeți toate obiectele care au proprietatea de unul specific, este mai ușor pentru că în loc de a ghici proprietăți este selectat unul și apoi extins la mai multe tipuri de elemente sau adauga alte cerințe.

clip image0072 Selection by attributes, AutoCAD   MicrostationAveți posibilitatea să salvați, de asemenea, criteriile ca fișier. RSC și să-l mai târziu.

Apoi, în Setări puteți specifica alte criterii de cele mai bune, cum ar fi proprietățile fontului sau nume de blocuri (celule)

Concluzie

Este la fel în ambele programe, asa ca e doar faptul de a fi folosite pe profita sau suferă. Ea nu ar putea fi rău AutoCAD îmbunătățește funcționalitatea un pic.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.