Home > Scherm Castle, Screensaver online

Scherm Castle, Screensaver online

Er zijn geen veel keuzes als deze die winkel in video wat je doet met de monitor toe, maar, met de applicatie online werken. Tot nu Camtasia een onvervangbare optie was geweest, hoewel er anderemaar met de beperking van de video lokaal opslaan.

Het ziet er erg handig voor video-tutorials en voor het aanbieden van online hulp, sparen uw video, communiceren de link, of simpel gezegd de html code in plaats van uit te leggen:

U klikt op de knop … dan ga je en je speelt naar beneden …

De website heet Scherm Kasteel, Is een ontwikkeling op Java, dus het moet draaien op elk besturingssysteem. En hoewel het er een Java VM is geïnstalleerd, de uitvoering is in lijn met een simpele klik op de oranje knop.

Beginnend

Hiermee kunt u het scherm van de grootte die u wilt vastleggen, voor het geval je wilt worden beperkt tot een maximum toegestane breedte in een blog, bijvoorbeeld 450 × 300 pixels ingesteld.

clip image00240 Screen Castle, Screensaver online

Het maakt het ook mogelijk om een ​​preview te hebben of om handmatig het scherm te slepen en als een aanvulling, dan kunt u ook besparen audio. Zodra u klaar bent op de knop drukt om de recorder te openen.

Besparing

Na begon de vangst, is er een knop om de opname te pauzeren, en u kunt ook het venster naar een ander gedeelte van het scherm te slepen.

Opkomend

Wanneer de opname is in staat gepauzeerd of voltooid, is het beschikbaar op een pictogram om de video, die is opgeslagen in de ScreenCastle de website te uploaden. Wanneer het uploaden is voltooid, er zijn genoeg keuzes voor te hebben aangedurfd om deze website aan te bevelen:

  • Bekijk de video direct
  • Bekijk de HTML-code te verankeren in een web
  • Ga naar de directe bestand om het te downloaden
  • BB-code te plaatsen in een forum
  • etc. …

clip image00324 Screen Castle, Screensaver online

Je hebt om een ​​kijkje te nemen, Ik denk dat de service is de moeite waard en voor degenen die meer willen, is er ook een API en op een wiki kan worden gemonteerd … het zou niemand kwaad om het te volgen op Twitter.

Voorlopig is er geen limiet op bestand, en blijkbaar de video’s zijn zelfs niet in de FAQ verwijderd wordt uitgelegd die mogelijk wanneer de tijd voorbij is het duidelijk zou kunnen zijn en zou een limiet aan de grootte van de video in te stellen.

Via: Microsiervos

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.