Home > Satelliet-afbeelding op uw bureaublad … in real-time

Satelliet-afbeelding op uw bureaublad … in real-time

Voor die maniakken over het weer en wil weten of in de andere kant van de wereld is dag of nacht … deze toepassing is gewoon cool (Spaans Idioom: ‘chuparse los dedos ‘).

Het gaat over Desktop Earth, Die converteert de desktop computer in een satelliet te bekijken. Hoewel het een simplistisch beeld ook mag lijken, laten we zien zijn prestaties en ik ben er vrij zeker van dat er meer dan een, na het lezen van de post, zal gaan om het te testen, zelfs om te zien of wat ik zeg waar is

De achtergrondafbeelding

clip image00127 Satellite image on your desktop… in real timeIn plaats van een eenvoudige afbeelding, kan worden ingesteld wat zij noemen “image dag“, Waar u een jaar lang maand definiëren en dit toont de verandering die optreedt in de winter bij breedtegraden in de buurt van de paal.

Laten we zien dit beeld op het recht dat het verschil tussen januari en augustus toont.

Er is een andere optie van bathymetrische mening dat de oceaan in de kleuren toont, en als het wordt overgelaten de optie “automatische selecteren op basis van datum“Deze is ingesteld op de datum van het besturingssysteem.

Dag of nacht

clip image00220 Satellite image on your desktop… in real timeDan in de “beeld ‘s nachts“Opties, het kan zonne-verlichting display, die overeenkomt met de tijd van de computer instellen. U kunt een ander GMT opgeven.

Er zijn ook mogelijkheden om te specificeren of het donker wordt gezien als eenvoudige schaduw, met de maan licht of met het nachtlampje van de steden.

Real-time sfeer

clip image00312 Satellite image on your desktop… in real timeDan, een van de meest interessante opties, kunt u de keuze instellen op de wolk te zien van meer dan 10 atmospherics informatiebronnen en vast te stellen minimale of maximale dichtheid.

Voor het instellen van gegevensbronnen optie, eenmaal geïnstalleerd alleen van toepassing klik met de rechtermuisknop op het pictogram in de taakbalk en selecteer “cloud updates. “Je kunt ook instellen hoe vaak wordt verwacht dat de afbeelding moet worden bijgewerkt, deze instelling kan worden van 3 tot 24 uur.

Oh, en om te bewijzen hoe waar het is, ziet de vergelijking tussen Google Earth sfeer uitzicht en het imago van de desktop’s.

clip image0049 Satellite image on your desktop… in real time

clip image0057 Satellite image on your desktop… in real time

Gewoon geweldig! Ik stel het van groot nut zou kunnen zijn tijdens orkanen seizoenen gewoon weten of Txus is al sliep ;).

Ik weet het, mijn bureau is vol met documenten en mijn breedbeeldmonitor lijkt prachtig.

Gaan naar Desktop Earth

Via: Geek Point

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.