Home > Sabesp Utility brazilian implementează WaterCAD Bentley, reduce pierderile de apă în sectorul de Unitatea de afaceri de Est de 57 la suta

Sabesp Utility brazilian implementează WaterCAD Bentley, reduce pierderile de apă în sectorul de Unitatea de afaceri de Est de 57 la suta

Economisește 170.000 de dolari pe luna
WaterCAD Brazilian Utility Sabesp Deploys Bentley’s WaterCAD, Reduces Water Loss in Sector of its East Business Unit by 57 Percent

Bentley Systems, Incorporated a anuntat astazi ca utilitate brazilian Companhia de Saneamento básico do Estado de São Paulo (Sabesp – Est Business Unit) a scăzut pierderile de apă în 272 de kilometri de-a lungul Passagem sistemul de distribuție Funda (Cidade Tiradentes & Moș Etelvina sectoare) de către 57 la suta prin utilizarea de produse WaterCAD Bentley pentru modelarea distribuție a apei și de management. Acest lucru a ajutat Sabesp reduce producția lunară de apă potabilă de 440.000 de metri cubi – de economisire de utilitate 170.000 de dolari pe lună. Mai mult decât atât, schimbările în sistemul de apă eliminat necesitatea pentru două stații de rapel, reducerea consumului de energie utilități cu aproximativ 8.000 de kilowați ore pe lună.

Situat în partea de est a Paulo Zonei Metropolitane São, Funda sistemul Passagem (Cidade Tiradentes & Moș Etelvina sectoare) distribuie apa la 240.000 de locuitori. Presiuni ridicate, cu diferențe topografice de până la 100 de metri, și conexiuni de servicii ilegale a contribuit la pierderile de apa de 880 de litri per conexiune serviciu pe zi. Utilizarea Sabesp de software inovatoare Bentley a ajutat pentru a reduce aceste pierderi de 376 de litri per conexiune serviciu pe zi.
În timpul de planificare a acestui proiect de optimizare a sistemului de apă, Sabesp folosit WaterCAD la:

  • identificarea zonelor cu presiune crescută în sistem,
  • simula impactul punerii în aplicare a Reductoare de presiune în zonele învecinate,
  • analiza segmente afectate de construcție în curs de desfășurare,
  • seta parametrii de funcționare optimi,
  • identificarea zonelor pentru pierderea de apa prospectare, cu scopul de a detecta scurgerile subterane nonvisible.

Nivaldo Rodrigues, Sabesp Est Business Unit Manager Departament, a spus, “Succesul enorm al acestui proiect a condus la decizia noastra de a implementa aceste aplicații software robuste pe tot parcursul nostru Business Unit Est. De anul viitor, ne așteptăm să avem un model hidraulic de 100 la suta a sistemului de apă, care să cuprindă întreaga rețea de distribuție de 6.000 de kilometri. Cu utilizarea de instrumente software Bentley, noi am fost capabil de a optimiza sistemele noastre și să obțină rezultate excelente “.

Toate-a spus, Sabesp este responsabil pentru furnizarea de apă potabilă la 27,2 milioane de persoane și canalizare de 19,5 milioane de persoane din Paulo Metropolitan Area São. Astăzi, inginerie utilitatea lui, de planificare, iar echipele de operațiuni în Business Unit Est sunt utilizați nu numai WaterCAD, dar, de asemenea, produs WaterGEMS Bentley pentru modelarea distribuție și de management, produse CIOCAN pentru analiza tranzitorie, și de produs SewerCAD pentru analiza de canalizare și de design.

A declarat Rodrigues, “În general, aplicațiile software de apa Bentley au ajutat Sabesp Est Business Unit reduce atât costurile de energie și pierderea de apa din regiunea metropolitană din São Paulo, economisirea de energie și conservarea apei, păstrându-și astfel resursele locale de apă naturale.”

Adăugat Director Bentley Salvio Lerner, “Luând în considerare topografice și alte provocări asociate cu rețeaua sa de distribuție a apei, și de lucru inteligent împuternicită de software inovatoare Bentley, Sabesp este capabil să ia decizii bine informate, care gestionează cel mai bine resursele disponibile și de tehnologie. Beneficiile de acest lucru sunt multe, toate acestea conduc la imbunatatirea calitatii vietii pentru comunitatea Sabesp servește. ”
Pentru informații suplimentare despre Bentley-ul WaterCADprodus pentru modelare de distribuție a apei și de management, vizitați www.bentley.com / WaterCAD. Pentru informații suplimentare despre linie completă Bentley de apă și analiză de rețea canalizare și produse de design, vizitați www.bentley.com / waternetwork.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.