Home > … Respiratiei, și mai mult.

… Respiratiei, și mai mult.

clip image001281 ... Of your breath, and more.

Ușor am îmbrățișat mânerul, fără teama că semnele digitale va pătrunde claritatea bronz, fumat în stil colonial, jignit de grăsime de sarcina mea sub 5 mașini a căror mărci nu-mi amintesc, pe care abia l-am văzut în inert orizontală. M-am întors plecat de la 83 de grade necesare pentru criza gutural de pini, care a condus imediat un halou rece a mediului intern, un contrast cu caldura de moarte al râului valea Rimac, în care întunericul rătăcit hotel nou, rapid aspect vechi cu jumătate de secol destinat inutil într-un stil de construcție originale.

27 de grade de deschidere au fost suficiente pentru lumina slabă a ilumina obraji dornici de a obține mai mult decât nas în care camera de bule de aer care sa transpir, ca o mare dezvoltat în ulei de tineri plantațiile de palmieri din Africa. Am deschis-o la 49 de grade, 52, 58.5 și aproape a petrecut, am vorbit la gri pălărie pescar-stil, am simțit gheață intern în fruntea mea transpirat, pe părul meu ud de literalmente 16 oră Forza forței de muncă.

În fundal am putut vedea stralucirea sacadat de valuri de aur, la momente, de la Brown moment, vecină cu roșu, la turnesol. Cu greu că, restul a fost doar o silueta sirenă adevărată sub o foaie albă pe care modelul digital transformat sculptura, swinging de 18 grade condiționat de suficient 8 BTU. Ușor, am sigilat ușa din spatele meu și a scăzut Targus sac fără milă la sol, hard disk extern tunat, cu siguranță a fost în fundal, foarte puțin sau nimic nu-mi păsa. De atunci m-am simțit ca și cum răceala nivelat caldura mea, ea ma sunat fără a spune nimic, mi-a împins-mi spui vin imediat! Am putut simți aproape cuvintele tale în fiecare por al pielii mele. 5 metri, patru, trei, care se încadrează ca excesul de hainele mele.

Apoi, ochii mi s-au adaptat la semiîntuneric de accident vascular cerebral dvs., am putut vedea că sutienul în bej luminos, anexând două motive suficiente pentru suflet, în moale 4H creion schita marcate cu creionul la rău. Cu accesoriu evident, mici umflaturi au fost proeminente mediu tropice vârfuri, aliniat cu planetele din acea vreme, din ultima jumătate de oră de așteptare, de la 23 mesaje text jurnal, invers proporțional cu distanța. AT5 un sfert de mare, foaia acoperit restul, lăsând imaginația că transformarea osoasa care modeleaza talia și picioarele într-un sistem de blocare care se termină de picioarele tale într-o singură.

M-am dus, m-am simțit respirația aproape atunci când a luat obrajii mei, casate barba ascuțită, atunci când a luat tricoul meu și a tras pentru a obține atât de aproape încât chiar jur am văzut un rubin în luminozitate. Gust de mentă bomboane de lipit de buzele mele, și am simțit în sufletul meu suflare de mirosul tau, amestecat cu gust inexorabilă a elevilor care au ascuns în spatele perdelelor de gene de licitație.

Mi-am imaginat în ecouri mele, scăderea treptată a parfumul tău, în spate, în abdomen, în viața ta. Mi-am imaginat pounding de sânge, în buzele tale, în ochii tăi, în tâmple. M-am simțit ca o durere de maduva real ca în adâncul sufletului, ca o simt pentru a jeli, să râdă, să moară. Mi-am imaginat-vă respirația, fata, figura ta, de la ușă, în cazul în care acesta ar putea fi deschis …

Am atins din nou clanța, atingeți de lemn din nou, sa întors în camera mea, și a pus picioarele pe pământ pentru a treia și ultima oară.

Am fost conștient de adevăr unic și etern. Tu nu ai venit.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.