Home > Problema 1: Acer Aspire One: audio este blocat

Problema 1: Acer Aspire One: audio este blocat

Acum ceva timp am Sunt folosind un netbook, din cauza călătoriilor mele constante am decis să încerc a scăpa de Pavilion meu HP și de a face munca grea pe masina birou. Spatele meu se bucură, ochii mei nu întotdeauna.

clip image00123 Problem 1: Acer Aspire One: the audio is locked

Programe:

Pentru GB de RAM are, acum pentru mine e de ajuns cu aplicații ușoare nu am instalat pe ea ceea ce eu nu ocupă, dar într-adevăr nevoile mele și mai presus de toate, fără hacking:

  • Pentru Office: Office 2007 Enterprise
  • Pentru CAD: am instalat Geographics Microstation V8
  • Pentru GIS: am instalat colector GIS 7x
  • Pentru Internet: Chrome, Yahoo Messenger și Google Earth
  • Pentru Blogging: Windows Live Writer, incredibil
  • Pentru securitate: Avira versiune gratuită
  • În plus, ea aduce geamuri de bază.

Este uimitor această mașină mică, dacă te uiți fără unelte grele puțini ar fi recomandat, dar să fiu sincer, funcționează bine pentru formare, de călătorie și de blogging-ul …

până în ziua de azi …

Se pare că în necesitatea de a conecta statia totala pentru a descărca de date, după ce a suferit dureri de cap cu Prolink cineva mi-a recomandat un instrument foarte practic numit Sokkia IO Utility și că această confuzie porturile am terminat de făcut un dezastru necunoscut.

Problema

Aplicații crescut cu aproape 100% din încărcarea procesorului, și având în vedere că aceste hard disk-uri nu sunt de înaltă performanță a devenit jumătate lent, am putut-o în panoul de activitate verifica. Am observat de criză, când am început să ascult muzică, și audio-au blocat ca și în cazul în care Alex Ubago avut o pui în gât.

Soluții posible

Ca conexiunea la internet a fost o nenorocire am început să fac mai multe încercări, inclusiv schimbarea memorie paginate, aproape serviciile inutile, schimbarea sarcinilor msconfig pornire. Și nimic, ajutor pentru Windows a declarat că nu a existat o funcționare proces care ar putea fi un virus care la ucis pe memorie pentru aplicații de fundal, am aruncat acest lucru pentru că am încredere în special în mai mult de Avira Nod32.

Ieșire

Ei bine, de ieșire este în comunitate, mi-am petrecut 15 minute în conectarea la Internet și 15 secunde pentru a găsi răspunsul. Deși am fost norocos deoarece căutarea mea a mers la memorie, există mii de sfaturi care vorbesc de audio, drivere, codec-uri și mai mult. Dar problema este de memorie, se pare că Windows, acest rahat, Devine nebun pe netbook-uri, atunci când porturile obține perturba și modul în care aceasta începe să caute un driver optic, faptul că acesta nu are o ea devine mai complicat.

Este o problemă de DMA (acces direct la memorie), care este tipic în orice procesor de curent care face transferul de date fără a executa o sarcină pe CPU. A fost doar ceea ce am făcut pentru a obține datele totale stație, dar din cauza de a fi porturile prindere a provocat au fost scufundări și în cele din urmă mașina zguduit.

Total, nunca SABRE porque, Pero iată resolví finalmente construyendo ONU script que resetea Todos șoferii el estatus DMA de los, y luego de reiniciar la Máquina pentru Windows Los Vuelve o detectar Como si fuera por Primera vez. Esta en el Foro Acerspireone.com, SE COPIA el Texto en ONU bloc de Notas y se nombra RESETDMA.VBS, al ejecutarlo levanta Este Mensaje y TRAS reiniciar la Máquina Vuelve o la normalidad.

Total, nu voi ști niciodată de ce, dar în cele din urmă am rezolvat-o construirea unui script care resetează starea DMA a tuturor conducătorilor auto, și după repornirea mașinii Windows îl detectează din nou, ca și în cazul în care ar fi fost pentru prima dată. Este în Acerspireone.com Forum, Textul este copiat într-un Notepad și este numit RESETDMA.VBS, atunci când rulează o ridică acest mesaj și după restartarea aparatul revine la normal.

clip image00215 Problem 1: Acer Aspire One: the audio is locked

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.