Home > Probleem 4: Acer Aspire One, niet de Datashow sturen

Probleem 4: Acer Aspire One, niet de Datashow sturen

In het geval van de Acer Aspire computers, de combinatie wordt gebruikt om op een projector het scherm uitzicht op een externe monitor te sturen is Fn + F5. Het is misschien niet reageren, en als je 200 mensen voor, het is een groot probleem.

Laten we eens kijken hoe het op te lossen.

Als alles in orde is

Een van de belangrijkste redenen is dat alleen toetsen worden ingedrukt, net zoals je zou doen met een andere laptop en we hebben de indruk dat er niets gebeurt. Of er worden gebruikt andere toetsen, soms F5. Je moet de blauwe druk Fn toets, dan F5, Maar niet loslaten van de functietoets totdat het fly out menu verschijnt, dit laat u kiezen wat u wilt verzenden:

clip image001207 Problem 4: Acer Aspire One, does not send the Datashow

    • Het eerste pictogram betekent dat u niets te sturen, zodat bij het loslaten van de Fn-toets doet het niets.
    • De tweede naar een tweede monitor, waardoor het ook gezien in de laptop. Het nadeel van deze optie is dat je niet kunt hebben een hogere resolutie dan de steun van de laptop.
    • De derde stuurt alleen de externe monitor. Dit is ideaal als u een externe monitor en u wilt hogere resoluties niet ondersteund door de laptop te hebben.
    • Slechts de vierde naar een projector, in een 800 × 600 resolutie

Als er iets verkeerd geconfigureerd is geweest.

clip image002143 Problem 4: Acer Aspire One, does not send the DatashowSoms gebeurt het dat een stout iets heeft gebroken, meestal het openen van de msconfig proberen opstart snelheid te verbeteren.

Hiervoor doen wij:

Start> Uitvoeren> msconfig> OK

clip image003104 Problem 4: Acer Aspire One, does not send the Datashow

Hier gaan we naar het tabblad Opstarten en vink de optie QtZgAcer. Wij activeren, en selecteer vervolgens OK, Het systeem opnieuw moet worden opgestart.

Wanneer de machine gestart dan niet het probleem weer.

Wanneer we dit veranderen, krijgen we een boodschap die ons eraan herinnert dat we de boot configuratie gespeeld. We moeten de optie om niet meer herinneren het te activeren.

Andere vreemde oorzaken moeten zijn, indien de projector is aangesloten op de juiste poort (ongeveer twee brengen) of als het half verouderd en vereist reboot de machine te herkennen.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.