Home > PowerCivil pentru America Latină, prima impresie

PowerCivil pentru America Latină, prima impresie

Am instalat deja această jucărie, de care am vorbit ieri, mă refer la V8i 8.11.06.27 versiune.

Ca intrare ridică un panou unde sunt concentrate toate caracteristicile. În partea de jos sunt următoarele file:

  • Suprafetele
  • Geometrie
  • Preferințe
  • Drenaj
  • Topografie
  • Șabloane
  • Coridoarele
  • Modelators de lucru

Fiecare are un meniu de comenzi rapide în panoul din stânga, așa cum o am arată în imagine și panoul din dreapta are o implementare a obiectului selectat.

clip image001221 PowerCivil for Latin America, first impressionclip image002155 PowerCivil for Latin America, first impression

Astfel, de exemplu, arată că eu sunt pe suprafața fila, cu selecția mea la o zonă numită original, iar la dreapta sunt afișate lucruri cum ar fi numărul de puncte, triunghiuri, linii de rupere, etc

În funcție de comanda meniul de sus par ca în exemplul prezentat pentru Jgheaburi, unde se arată opțiuni de afișare, crearea de date, editare, de calcul, etc

În general, în comparație cu dispersie Geopak și arome incursiuni “, se pare foarte bine, așa că trebuie să fie testat în cazul în care totul este acolo.

Am încercat să asimileze Autodesk Civil 3D Logic, și este foarte diferite în termeni de meniuri.

clip image003116 PowerCivil for Latin America, first impressionÎn acel moment, filele Prospector și Setări șabloane diferite de manipulare.

Restul este destul de asemănătoare, și ce ambele programe par să fie aproape la fel. Cred că este un mare avantaj faptul că în panoul Civil 3D poate fi agățată pe capete, în timp ce a PowerCivil este plutitoare, deși ambele pot fi ajustate în dimensiune.

Când joci vom vedea cum se face cu PowerCivil liniile de contur și exerciții aliniamente “, care au fost dezvoltate câteva zile în urmă.

 

Rezolvarea problemei de biblioteci

Ca intrare se stârnit o eroare de jumătate de înstrăinare:

Eroare la încărcarea resursele bibliotecii LOCALE, gpkSiteString.drx

clip image00483 PowerCivil for Latin America, first impression

Aceasta este ușor de rezolvat în calea:

C: Program Files Bentley PowerCivil InRoadsGroup bin trebuie să fie cel puțin foldere 1033 și 3082, în cazul în care nici una dintre ele nu exista, este creat și copiat toate fișierele la acest dosar.

Cu aceasta este rezolvată, în cazul meu a venit de la un folder numit 1034, m-aș fi redenumit, dar am preferat să merg cu.

.

Acestea sunt DRX care sunt atribuite pentru a rula pe instrumentele elaborate pentru o Runtimeversiune. Pentru PowerCivil, acest lucru este așa, deoarece se execută ca o invazie personalizate, construite pe MicroStation VBA.

clip image00549 PowerCivil for Latin America, first impressionÎn concluzie, cred că este o personalizare bună și concentrarea de incursiuni și caracteristici Geopak. Dar, în cazul în care acesta funcționează în forma logică a proiectelor de dezvoltare, vom vedea mai târziu.

 

Legate de posturi:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.