Home > Pict.com om beelden op te slaan

Pict.com om beelden op te slaan

Er zijn verschillende manieren om afbeeldingen op te slaan, gratis en betaalde. Veel van deze praktisch voor diegenen die gegevens te delen, schrijft in forums of blogs en willen niet hun hosting te doden.

Pict.com is een oplossing, die bij het opstarten niet veel te kunnen bieden door lijkt een leeg scherm, maar bij het zien van hun dienst werk kan u verrassen door zijn eenvoud.

Pict.com: Simple

Voor het zijn de belangrijkste reden een foto hosting het is gewoon een scherm met een schone tafels klaar om afbeeldingen te uploaden is wat wordt gezien in Pict.com paneel

clip_image001

Klikken op een van de panelen, het open Windows Verkenner om het bestand te selecteren, het ondersteunen van gif, jpg en png. Vervolgens uploaden van de bestanden en kan worden bekeken.

Wanneer u de opgeslagen bestanden te selecteren, het heeft een knop om te verwijderen en een om de link gegevens te zien:

Beschrijving: Hier kunt u een tekstuele omschrijving en woorden toe te wijzen als labels

Dataverbinding: U kunt opties kiezen uit originele grootte, middelgrote, kleine en grote. Vervolgens in het onderste deelvenster zie je de url die nodig zijn voor:

  • Link met Vrienden
  • Link in forums
  • Link in blogs met conventionele html
  • De directe link

Elk van hen heeft de optie om de link te kopiëren. Het lijkt praktisch om mij de foto hostingvoor opkomende doeleinden zoals wanneer u een foto wilt uploaden in Gabriel Ortiz forum, zonder complicerende het zoeken naar waar het te slaan, maar gewoon plaats de code.

clip_image002

Pict.com: Practical

Pict heeft slechts drie knoppen te doen:

  • De mogelijkheid om een ​​koppeling mailen
  • Een tweede toets om het scherm leeg te
  • Een derde knop om een ​​afbeelding te importeren uit een url

clip_image004

Pict.com: Wat ontbreekt:

Na het uploaden van de gegevens, en gereinigd het paneel … is er geen zoekmachine of toegang tot de opgeslagen beelden.

Beelden kunnen niet groter zijn dan 3 MB

Er zijn geen garanties van de service, hoewel gratis, zouden we niet willen dat een dag in de post wij uploadt, verschijnt er een bericht dat het beeld is gewist uit de hosting

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.