Home > Pericole migrarea la Geofumadas.com

Pericole migrarea la Geofumadas.com

În cele din urmă, este aproape curățit baza de date după o migrare de la Word de presă UM Cartesianos la un domeniu găzduit în Cpanel. Pentru aceasta, diferite plug-in-uri și phpMyAdmin acces s-au distrat pe mine.

Au fost mai multe zile – și nopți – Din vin și pleacă. Aici am rezuma câteva rânduri, după ce am în cele din urmă cred că sunt gata să scrie din nou.

  • Ca fiind un Word Press-mu-1.2.4 versiune și se migrării către o presă 3.0.4 versiune Word nu a fost cu mult în modul în care nu a fost un simplu export / import.
  • Accesa baza de date a fost de valoros pentru a șterge un animal de lucruri în coșul de gunoi, dar în timp ce nu a eliminat există greutate suplimentară. Am observat că, deși spam-ului a fost eliminat deoarece export efectuate de mult, mă simt aceste versiuni au un decalaj, deoarece chiar s-au strecurat nou spam-ul a fost descărcat din nou.clip_image001
  • Akismet este un mare ajutor, se economisește fiind ștergerea spam de comentariu.
  • Rupt checker link este de ajutor foarte bun pentru a identifica și repararea link-uri care nu mai există. Amuzant, dar nu actualizează aceste link-uri pierdut trafic de domenii. Nu au pagini care nu mai trăiesc, care a schimbat structura, care a devenit mai prietenos link-uri, comentarii cu URL-uri invalide, tastare, oricum. Plug-in-ul este un mare ajutor, a fost util pentru a-mi cunoaște o mulțime de lucruri pe care am scris și acum au încetat să mai existe.
  • Versiunile curente ale import plug-in au opțiunea de imagini în mișcare de la galeria de la noul domeniu. Dar, pentru mai multe motive nu vin toate, de exemplu, dacă ar fi rămas într-un alt domeniu, acestea nu vin, nici imagini plasat într-o structură diferită de cea tradițională, nici cei cu miniaturi.
  • Ea a fost foarte utilă Adauga imagini legate Galeria plug-in. Acest lucru face ca de căutare de locuri de muncă și aduce nu imagini importate, cu dezavantajul că nu are un exemplu de a spune ce este agățat, am crezut că a fost pentru a fi prea de conținut, așa că am mers pe categorii, dar nu a mers AutoCAD și topografie. Întreaga rola a fost că spațiul de stocare au fost epuizate și dracu ‘plug-in nu a putut sfaturi. Am observat acest lucru atunci când am vrut să creeze un nou director folosind Cpanel, un mesaj aparut, a cerut să se extindă și totul a mers din nou în jurul.
  • Bătălia moartea a fost cu TimThumb script, care necesită o ajustare a drepturilor pe dosare wp-conținut și altele în Arthemia șablon (scenariul și cache). În cele din urmă după ce a citit mai multe forumuri, făcând jonglerii inutile, asta a fost tot ce ocupate. Se pare că trecerea de la WP UM afectează unele lucruri și atingeți. Htaccess a fost cel așteptat.
  • Eu încă mai trebuie să stabilească permanente, pentru că mi-am schimbat structura pentru a face legături de prietenie cu motoarele de căutare. Pentru acest Migrația Permalinks plug-in este de a face o treabă bună în redirecționarea, și odată ce ați găsi un model Voi vedea dacă repararea toate acestea din baza de date.
  • Imagini SEO Friendly mine ma ajutat pentru că o mulțime de imagini a avut nici o descriere sau a avut-o cu valoarea de folos.

Acum vine partea cea mai de muncă, în timp ce eu trebuie să dau follow-up la link-uri rupte, nu a mai rămas să urmeze cu planul de optimizare.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.