Home > Pericole de cursul meu ArcGIS

Pericole de cursul meu ArcGIS

NOTE Traducere: Vă rugăm să citiți câteva comentarii de la sfârșitul acestui post.

Înainte de a le spune că a fost de gând să dezvolte activități de formare în utilizarea ArcGIS 9.3, cu un mod de jumătate enorm pentru distanța, timpul meu pe termen scurt și ocupații elevilor. Acum lasă câteva concluzii:

Despre metodologia:

Dacă totul ar fi doar atât de simplu. Dacă ar fi fost să dea de formare, preda cu un exemplu aduse din Venezuela și asta e tot, dar în cazul în care este necesar pentru punerea în aplicare a procesului, oamenii trebuie să lucreze.

Despre condițiile:

  • Este dificil să pună în aplicare un proiect cu oameni care au adăugat la activitățile lor de zi cu zi nu au suficient timp pentru a realiza chiar și aceste sarcini.
  • Poate că nu e cazul, dar poate fi mult mai dificil să învețe pe oameni care nu au mai mult dorința de a învăța.
  • Interesant, fără alte comentarii.

Despre software-ul:

Categoric, colector este un software de mare pentru a pune în aplicare într-un mod facil. Acum, lucru ciudat, pe o călătorie de două zile, putem avea un sistem de lucru fără prea mult retur.

Aici am pleca comparații scurte:

ArcGIS Colector
Cumpara-l daca poti, daca nu poti sa faci ceea ce iti face placere si nu ma pus în problemele tale 300 de dolari și nu cred că despre ilegalitățile
Conturarea unei Geodatabase … mmm, ArcCatalog, pentru utilizatorii avansați, de la crearea unui nou featureclass pentru punerea în aplicare a unui domeniu. . Harta este un geodatabase, crea dosare, crea desene, aplicați stiluri, locul de muncă!
Aduce date din CAD, o trecere completă stiinta de la poligoane la featureclass Adu-l la un desen nou, selectați, copie + paste la stratul, și asta e tot.
Topologic Clean … după luptă pentru o vreme, e mai bine să-l facă în prima DGN. Aplica instrumente de afaceri, și să se distreze (daca se poate)
Face o uniune de poligoane într-un alt strat … Oh, Doamne! Selectați-le, copie + lipi în alt strat, se aplică Uniunii la selecție, și asta e tot.
Un strat cu linii și puncte. Acest lucru nu poate fi făcut. Doar fă-o. Nu este folosit?, Ei bine, se întâmplă atunci când o geometrie este de la un poligon și nu este obtinerea de ingrijire de definiția sa … Acesta este pus ca un punct.
 

Atașat la un tabel Excel … Ca și cum am fiproști (*)!

Link masa, alege foaie, apoi coloana asociate, și voila!
Lucrul cu KML … în cazul în care acesta nu este un lucru, e alta. Altceva?
Trimite-ul … un alt bani (**), Un alt curs Fișier> Salvare ca> pagina web …

Rău: În cazul în care aceste creaturi sunt respinse de important într-o izbucnire de furie, unde au putut găsi oameni care cunosc colector?

Dar nu vom merge, zile fericite, zile morocănos. Copiii mei vă bucurați de călătorie de aproximativ trei ore pe parcursul a trei week-end. Am făcut doar o escală tehnică pentru varsaturi (***).

clip image001282 Hazards of my ArcGIS course

clip image002208 Hazards of my ArcGIS course

Și despre restul … eu doresc să fie liber din nou.

NOTE Traducere:

(*) Ser toroyoO expresie colocvială, ceea ce înseamnă fiind prost

(**) PistoAcesta este un cuvânt central jargon american, ceea ce înseamnă bani.

(***) amarrar el ZopeCentral idiomul american, el se refera la actul de varsaturi.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.