Home > På en resa, förbereder en video

På en resa, förbereder en video

Jag har tillbringat nästan en vecka bort, i ett kompletterande arbete till den systematiska process som innebär att skjuta en video som ska rädda kärnan i den tillämpade metoden.

Denna skytte uppgift är en intressant värld, menar jag blixten play, återskapande av tidigare scenarier, fånga händelser som fortfarande är i livet, hantering av intervjun, abstraktion, konkretion, slutligen … en annan värld. Det är tröttsamt, dagordningen var så tight som knappt gav tid att granska e natten i 15 inches darrande monitorer. Undrar om att min son, i det femte året i skolan, kommer att göra sin matte prov utan min tråkiga tortyr i natten innan … gånger med bil, tåg, buss, återvänder i tid för att fånga mitt flyg till Charlotte nästa morgon … ugh!.

Innehållet …

Det måste finnas flera sätt att komma fram till en sådan process, i synnerhet projektet som sträckte sig till 27 kommuner, under premissen som implementerar fastighetsregistret som ett verktyg för mångsidig användning i kommunerna ojämlik ställning, och kan doseras en gradvis adoption metoder : skattemässiga, juridiska, markanvändning och socioekonomisk status.

Tekniken för avskiljning och informationsinnehåll kan vara lika, men samtidigt finns det inga program av information inom ramen för reglerna blir det bara en inventering, så det är bättre att gå steg för steg, för en lämplig förstärkning och mognad. Bristande efterlevnad utnyttjande, indikatorer identifierar också ett mönster som berättar att inte starta ett stadium som kommunen inte uppfyller villkoren. Denna metodologiska process definierar fyra faser som kommer att ta videon:

  • Återhämtning Stage.Bestäm de framsteg som har en kommun, tillhandahållande av minimal utrustning och definition av tillvägagångssätt. Standardisering av tidigare processdata, motsvarigheter ‘socialisering och nödvändiga politiska beslut om att den finanspolitiska strategi.
  • Massive Survey.Moderniseringen av stad och landsbygd fastighetsregistret av lokala mänskliga resurser, genomförandet av teknik i hanteringen av geografiska data, utarbetande av studier för massa bedömning y minst, måste vi uppnå detta fastighetsregistret når har användbarhet i den finanspolitiska strategi.
  • Tillräcklighet administrativa processer.Jord värde studier, fleråriga grödor, administrativa gränser för att komplettera det finanspolitiska strategi och tar de första stegen för att den juridiska One. Här krävs det också tillräckliga interna förfaranden som kan begränsa tillämpningen av politiken inom förvaltningen.
  • Processer för hållbarhet.Nödvändigheten av att koppla insatserna med regionala projekt som har ingripande i fastighetsregistret området för kontinuiteten i processerna, systematisering och skapandet av regionala högkvarter på en Commonwealth nivå som driver en modell replik vars stöd är i tillhandahållandet av tjänster, att dra nytta av mänskliga resurser. I detta skede är de områden som mognar initiala metoder, främja territoriell politik för genomförandet av förhållningssätt till markanvändning och skapa underlag för att göra information och processer ingång för utveckling ekonomisk lokal (socio-ekonomisk strategi)

clip image00286 On a journey, preparing a video

Folket …

Det är en sorg och en vågad att skära mer än 11 ​​timmars inspelning på en skytte på 20 minuter, tillfredsställer det att mina tekniska lagfältet ansträngningar har lönat sig, snarare än dess ekonomiska ersättningen (som ärligt talat inte har varit stor) eller egeomate grymma humör (vilket också har varit svårt ibland).

En halva tår vågar svänga runt mina ögon när jag hör de naturliga tack från borgmästare, chefer för fastighetsregister, nybyggare, och en grupp killar som nästan från början har blivit den generation att ersätta vår med grått hår. Med dem var det lyckat att bara sitta och äta färsk beredda tortillas (Spanska formspråk för en populär Centro amerikansk rätt gjord huvudsakligen med majs och äta med ost eller smör), Med “chicharron“(Spanska formspråk för en populär maträtt gjord med fläsk hud stekt i sin egen olja) naturligt kryddat. Även detta skede av projektet är kvar över ett år … Jag vet att jag kommer att se några av dem i detta arbete under många år, eftersom de har potential för en karriär inom detta ämne, och de andra … ja, jag kommer att sakna dig.

Och i morgon … reser igen eftersom det är alltid i mina normala arbetsuppgifter. I nästa inlägg kommer vara från Inspired Vara.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.