Home > Op reis, de voorbereiding van een video

Op reis, de voorbereiding van een video

Ik heb bijna een week weg, in een aanvullende werkzaamheden aan het systematisch proces dat het opnemen van een video, die de essentie van de toegepaste methodologie moet redden.

Deze opname taak is een interessante wereld, ik bedoel de bliksem spel, de recreatie van verleden scenario’s, het vastleggen van gebeurtenissen die nog in leven zijn, de afhandeling van het interview, abstractie, concretatie, eindelijk … een andere wereld. Het is vermoeiend, de agenda was zo strak dat nauwelijks gaf tijd om e-mails overnachten in 15 inch beven monitoren. Vraagt ​​u zich af wat mijn zoon, in het vijfde jaar van school, zal zijn wiskunde examen te ondernemen zonder mijn vervelende marteling van de avond ervoor … maal per auto, trein, bus, terug in de tijd om mijn vlucht naar Charlotte halen de volgende ochtend … ugh!.

De inhoud …

Er moeten verschillende manieren om te komen tot een dergelijk proces, in het bijzonder dit project, dat uitgebreid naar 27 gemeenten, onder de premisse dat het kadaster implementeert als een instrument voor multifunctioneel gebruik in gemeenten van ongelijke status, en kan worden gedoseerd voor een geleidelijke invoering benaderingen : fiscaal, juridisch, bodemgebruik en sociaal-economische status.

De techniek van het afvangen en informatie-inhoud kan gelijk zijn, maar terwijl er geen toepassing van informatie in het kader van regelgeving zal het enkel een inventaris te zijn, dus het is beter om stap voor stap, voor een passende verbetering en volwassenheid gaan. Niet-naleving benutting, indicatoren ook identificeren een patroon dat ons vertellen niet om een ​​podium waarvoor de gemeente niet voldoet aan voorwaarden te starten. Deze methodologische proces worden vier fasen die de video zal nemen:

  • Herstel Stage.Bepaal de vooruitgang die een gemeente, bepaling van de minimale uitrusting en definitie van de aanpak heeft. Standaardisatie van vorige procesgegevens, socialisatie tegenhangers ‘en noodzakelijke politieke beslissingen om de fiscale aanpak.
  • Massive Survey.De modernisering van de stad en platteland kadaster door lokale human resources, de implementatie van technologieën voor het beheer van ruimtelijke gegevens, het opstellen van studies voor de massa beoordeling y ten minste, moeten we dat bereiken kadaster bereikt hebben nut in de fiscale benadering.
  • Toereikendheid van de administratieve processen.Bodem waarde studies, blijvende teelten, administratieve grenzen aan de fiscale aanpak aan te vullen en het nemen van de eerste stappen om de wettelijke’s een. Hier, het vereist ook toereikendheid van interne procedures die de toepassing van het beleid op het gebied management kan beperken.
  • Processen van duurzaamheid.De noodzaak van het koppelen van inspanningen met regionale projecten die ingrijpen in de kadastrale oppervlakte hebben voor de continuïteit van de processen, de systematisering en de oprichting van regionale hoofdkwartier in een Commonwealth niveau dat replica van een model waarvan de steun is in de levering van diensten loopt, gebruik te maken van human resources. In dit stadium zijn de gebieden die aanvankelijke aanpak rijpen, bevordering van territoriaal beleid voor de uitvoering van debenadering van landgebruik en het creëren van bases aan informatie en processen input voor de ontwikkeling van de economische lokaal te maken (socio-economische benadering)

clip image00286 On a journey, preparing a video

De mensen …

Het is een verdriet en een gedurfd om meer dan 11 uur van de opname tot een opname van 20 minuten te snijden, het voldoet aan dat mijn technisch team veld inspanningen hebben vruchten afgeworpen, in plaats van de financiële vergoeding (die eerlijk gezegd niet geweldig is geweest) of de egeomate’s wrede mood (die ook moeilijk is soms).

Een helft van de scheur durft te slingeren rond mijn ogen als ik hoor het natuurlijk dank van burgemeesters, hoofden van kadaster, kolonisten, en een groep van jongens die bijna vanuit het niets de generatie die van ons te vervangen door grijze haren zijn geworden. Met hen, was het succes gewoon om te zitten en te eten recente voorbereide tortilla’s (Spaanse idioom voor een populaire Centro Amerikaanse gerecht gemaakt principe met maïs en eten met kaas of boter), Met “chicharron“(Spaanse idioom voor een populair gerecht gemaakt met varkensvlees de huid gebakken in zijn eigen olie) natuurlijk gekruide. Hoewel deze fase van het project wordt gelaten over een jaar … Ik weet dat ik een aantal van hen zult zien in deze arbeid voor vele jaren, omdat ze het potentieel hebben voor een carrière in dit onderwerp, en de anderen … nou ja, zal ik mis je.

En morgen … weer reizen want het is altijd in mijn normale taken. De volgende post zal zijn van de Be Inspired.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.