Home > Online digitaal printen

Online digitaal printen

Om grote hoeveelheden van een document of een pamflet drukken, conventioneel drukken is bijna de enige oplossing. Deels omdat scheiding kleur minimaliseert kosten wanneer de taak bestaan ​​op grote bedrukkingen, maar met het nadeel dat het niet dringend en in kleine volumes kan worden gedaan niet noodzakelijkerwijs komt goedkoper uit.

clip image002185 Online digital printingPrintia is een bedrijf dat is opgericht om te voorzien digitale diensten printen in Madrid voor bedrijven die kleinere hoeveelheden nodig hebben en verwachten om het te doen vanuit het comfort van hun kantoor. Dit is het geval van wat nodig kan zijn voor een evenement waarbij een kunst is uitgewerkt, maar het moet worden gereproduceerd spelen kaarten, pamfletten en demo CD’s.

Voor dit en meer is er Printia. Laten we eens kijken wat zich onderscheidt van haar dienstverlening:

Online platform.

Hun service draait op een virtuele winkel platform, dat alleen nodig na het stappen, van het selecteren van het soort dienst, het uploaden van bestanden en online betalen.

clip image003140 Online digital printingclip image00498 Online digital printing

Het aanbod van diensten is een genot, algemene categorieën maar binnen elke ontvouwt verschillende alternatieven voor zover verwacht:

  • Bezoek Kaarten
  • CD en DVD
  • Presentatiemappen
  • Carteleria Signage Posters
  • Catalogi / Magazines
  • Brief papier
  • Advertentie-
  • Stempels
  • Kaarten enveloppen
  • Plastic

Ondersteunt meerdere formaten

Bestanden moeten worden geupload in gecomprimeerd formaat (zip), bij voorkeur in pdf, maar de service ondersteunt bijna alle formaten gebruikt:

Beelden, Corel Draw’s vector bestanden / Photo Paint, Adobe Illustrator / Freehand vector bestanden. Accepteren ook bestanden van Microsoft Word, Publisher en PowerPoint.

Ja het beter zou moeten zijn om de basiscriteria, zoals als resolutie afbeelding groter is dan 300 dpi en CMYK-palet. Bieden ook hulp in het geval van complicaties met dit soort obstakels of ingesloten lettertypen.

Dit alles zonder uw bureau te verlaten

Terwijl het bedrijf bestaat al vele jaren, moet de sprong naar het internet zijn gedacht zeer goed. Want er is niets beter dan een bestelling van het bureaublad plaats, online betalen en wacht aan te komen zonder veel strijd. Printia actief in Spanje, inclusief Balearen en de Canarische Eilanden.

Dus, als u op zoek bent naar digitaal drukken; Printia is een geweldige oplossing.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.