Home > Om

Om

Vad är eGeomate

logo 2 AbouteGeomate är en webbplats för främjande av initiativ inom området för informationsteknologi, med inriktade på geomatik och dess förhållande till teknik som används inom områdena CAD / CAE / GIS.
Därför prioriteras av innehållet bygger på omdöme övningar och användning av populariserade programvara i teknik, geografiska informationssystem.

En sammanfattning av de viktigaste frågorna kan ses i index av programmets innehåll som:

I eGeomate är vanligt jämförelsen och interaktion mellan de ovan nämnda program och linjer inom samma märken. En utförligare lista över program som har granskats av eGeomate se denna länk, Kanske de interna länkarna inte är klar.

eGeomate tematiska

Som ett resultat inneboende till den teknik som nämns ovan, fokuserar denna sajt sina ansträngningar på aspekter som rör markanvändning, såsom:

eGeomate trivs också på skapandet av vanliga människor, så att i slutändan förblir föremål för litterära innehåll, kulturella eller enkel resa … påminner oss att vi fortfarande lever och bortom de tekniska leksaker det finns tid för humor i fickformat.
modelo multicapa 4 AbouteGeomate är tänkt som ett bidrag till knowledge management, att förlita sig på en demokratisering av resurser på gemensamma geospatial miljön. Initiativ marknadsförs som en Open Source affärsmodell kanten och den lagliga användningen av programvara och innehåll i immateriella rättigheter som möjliggör hållbarhet i sektorn.
Vi främjar en kombination av dessa utrymmen, både gratis och uteslutande används som ett viktigt komplement för hållbarheten i affärsmodellen företräder datorplattformar tjänster och systematisera formella demokratiska självkännedom.

eGeomate författare

eGeomate föddes i Honduras, Centralamerika under 2007. Under tiden har och bevarar allianser med olika samarbetspartners i Spanien, USA, Centralamerika, Nederländerna, Peru, Mexiko och Uruguay.

Kontakt
redaktör (at) egeomate (dot) com
Du kan också följa upp de frågor genom följande sociala medier:

facebook About twitter About linkedin About reader About

egeomate store About

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.